search instagram arrow-down

Nieuws

Week 37 – Voice-Over van Twee radiocommercials, drie webvideo’s en …

Week 36 – Voice-over weer volop aan het werk!!

De zenderstem van Telekids en drie landelijke televisiecommercials voor Plopsa Indoor, de Efteling en Bobo werden door mij ingesproken bij RTL in Hilversum. Vanuit mijn eigen studio in Amsterdam sprak ik twee voicemails in: voor Beachmasters en Ikwilvanmijnautoaf, en drie webvideo’s voor Havensteder en CWZ. Verder sprak ik ook nog de voice over van een landelijke radiocommercial in voor Teamleader.

Week 35 – Laatste week op vakantie, maar toch aan het werk!

Vanaf Ameland sprak ik een producttraining in voor de Sony Experia, een webvideo voor Ijsboom en een hoorspel voor de NPO.

Week 34 -Telekids

In Hilversum om de stationcalls voor Telekids in te spreken!

Week 33 – Twee landelijke televisiecommercials

In Hilversum sprak ik twee TVC’s in voor Hasbro, binnenkort overal op tv!

Week 32 – Stationvoice Telekids, TVC Pringles en webvideo

Na een weekje vakantie ging de voice-over weer aan de slag en dit keer met het inspreken van een Landelijke Televisiecommercial voor Pringles, de Zenderstem van Telekids en een webvideo voor het CWZ

Week 30 – Zenderstem, voice-over 2 webvideo’s en voice-response-systeem

Bij RTL in  Hilversum sprak ik de station voice over in voor Telekids en vanuit de thuisstudio in Amsterdam werden de voicemail van Ik Wil Van Mij Auto Af en de twee webvideo’s van Havensteder, voorzien van een stem.

Week 29 – Voice-over Webvideo

Deze week sprak ik de voice-over in voor de webvideo van Telepsy.

Week 28 – Stationvoice en TVC

Deze week sprak ik de stationvoice van Telekids in bij RTL in Hilversum, verder sprak ik vanuit mijn eigen studio een een tvc voor het Design Museum in Kerkrade.

Week 27 – Twee tvc’s en twee webvideo’s

Deze week sprak ik 2 tvc’s in: 1 voor Nintendo: Picmin en 1 voor Brandweerman Sam de Film, verder ook nog twee webvideo’s voor Microsoft Azure en voor het Rode Kruis.

Week 26 – Stationvoice, 6 webvideo’s en 4 radiocommericals

Deze week sprak ik de zenderstem van Telekids in in Hilversum en in Amsterdam noord 6 webvideo’s voor Anderzorg, een radiocommercial voor Cars 3 en voor Verfwinkel punt nl sprak ik 3 radiocommercials in.

Week 25 – TVC en webvideo

Voor Pringles sprak ik een nationale TVC in en voor Vindy een webvideo.

Privé bericht:

Deze week is onze dochter Philoe Amé Krabbé geboren in Amsterdam op 18/06/17! Ze is ons tweede kindje en zus van Joep. We maken het goed!

 

Week 24 – Stationvoice, drie webvideo’s en 1 TVC

Voor Nintendo sprak ik een nationale televisiecommercial in, voor Telekids de zenderstem en webvideo’s voor: Pabo, ASN bank en Telepsy.

Week 23 – TVC, RC en productpresentatie

Deze week sprak in een nationale televisiecommercial in voor Nintendo, een nationale radiocommercial in voor Nationale vacature bank en een productpresentatie voor de Sony Xperia XZ.

Week 22 – Vier webvideo’s en Stationvoice

Deze week vier webvideo’s: Scalda, Xential, Fontys en  ROC Tilburg. Ook de twee wekelijkse Telekids station voice werd door mij ingesproken.

Week 21 – Drie webvideo’s

Deze week drie webvideo’s ingesproken voor : Bolletje, Geemente Alphen en voor Bolletje.

Week 20 – Drie webvideo’s en stationvoice

Deze week ingesproken: 3 webvideo’s: Gemeente Alphen aan de Rijn, NS en KWF Kankerbestrijding, ook sprak ik alle promo’s, chromo’s en programma-aankondigingen in voor Telekids.

Week 19 – Zeven webvideo’s en commercial TV en afronding groot project van 11 video’s

Ik was meteen lekker druk na de vakantie: Zeven webvideo’s maar liefst voor: Mediamarkt, Babbels in Beeld, Malmberg, Gemeente Utrecht, en CWZ. Ook sprak ik een commercial in voor Telekids Toys. Ook sprak ik voor Malmberg 11 video’s in voor een lesmethode.

Week 18 – Twee webvideo’s, 2 radiocommercials en een omroeper voor een Buitenbad

Deze week was ik in Normandië op vakantie en sprak vanuit daar in: Extra takes voor GGNET, een webvideo voor Wedge, 2 radiocommercials voor Dolfijn FM Curaçao en een omroep bandje voor Buitenbad Groot Venlo.

Week 17 – Pre-roll en 2 webvideo’s

Deze week sprak ik een pre-roll in voor Mijn Rescuemomentje en twee webvideo’s: voor GGNET en voor Malmberg.

Week 16 – Stationvoice en 2 webvideo’s

Ik sprak deze week de zenderstem van kinderzender RTL Telekids in, in Hilversum, verder vanuit de home studio ook nog twee webvideo’s voor PCOU en Young Capital.

Week 15 – Radiocampagne en webvideo

Deze week werd bekend dat de Telekids Musicalshool TVC die ik insprak ook op de radio zal gaan draaien. Verder sprak ik een webvideo in voor In60seconds.

Week 14 – Zenderstem Telekids RTL 8 en twee webvideo’s

Ik sprak de zenderstem van Telekids in bij RTL en sprak twee webvideo’s in voor PCOU en Young Capitol.

Week 13 – Mijn 6e jaar als vaste stem van Pringles: TVC, 2 webvideo’s en nog een TVC

Deze week begon leuk: namelijk bij Earforce in Amsterdam, waar ik een tvc insprak voor Pringles: dit jaar is het alweer het zesde jaar dat ik dit merk als vast account heb. Verder mocht ik een webvideo inspreken voor de gemeente Goes en voor de FNV. Ook mocht ik nog een TVC voor de Telekids Musical school in Plopsa Land inspreken.

Week 12 – Telekids, voicemail en webvideo

Deze week weer aan de slag als station-voice RTL Telekids, ik sprak een voicemail in voor Vindy en een webvideo voor HousingXL.

Week 11 -Voice-over Radiocommercial en twee webvideo’s

Deze week sprak ik voor Bedrijfsuitje punt nl een nationale radiocommercial in, verder ook nog twee webvideo’s: Voor een bedrijf in Belgie, hierover later meer… en voor Sportsgen.

Week 10 – Stationvoice, webvideo’s  &  meer

Deze week was ik bij Wise Monkeys in Amsterdam, daarvoor sprak ik een leuke klus in, waarover binnenkort meer! Verder was ik bij RTL voor mijn vaste klus als zenderstem van Telekids op RTL8 en sprak ik een webvideo in voor Telecombinatie Bono en Aliander.

Week 9 – TVC, pre-roll en twee webvideo’s

Voor de Week van het Geld sprak ik een nationale televisiecommercial en pre-roll in, voor ZZP Veiling en ROC-MN een webvideo.

Week 8 – Stationvoice en twee webvideo’s

Deze week begon met het inspreken van alle promo’s, chromo’s en programma-aankondigingen als zenderstem van Telekids op RTL8, later deze week sprak ik ook nog twee webvideo’s in: voor de ING en voor Tim Reist.

Week 7 – Twee webvideo’s

Deze week deed ik de voice-over van twee webvideo’s: voor Hartog&Hartog en voor ikwilvanmijnmotorfietsaf.

Week 6 – Stationvoice, twee tvc’s en webvideo

Ik begon maandag met het inspreken van twee tvc’s voor Telekids Toys en daarna de zenderstem van Telekids. Ook sprak ik een webvideo in voor de NS en voor Saxoprint.

Week 5 – Twee TVC’s

Deze week sprak ik alweer voor het 6e jaar de stem van de Pringles commercial in een ook mocht ik de “klok mede mogelijk maken” van het RTL nieuws voor Jimdo.

Week 4 – Twee keer stationvoice!

Deze week zat vol met werk voor Telekids: alle promo’s, chromo’s en programma-aankondigingen werden door mij voorzien van een stem!

Week 3 – Vier webvideo’s, Twee TVC’s, radiospot en een volledige multimedia campagne

Ik sprak deze week een hoop in: Vier webvideo’s voor Unilever, UIP, Leiden en Den Haag Universiteit. Verder een lokale radiospot voor RTV Favoriet en Twee TVC’s voor Nintendo. Als klap op de vuurpijl een volledige campagne voor ikwilvanmijnautoaf bestaande uit: Twee televisiecommercials, 3 radiocommericals en twee pre-rolls.

Week 2 – Stationvoice  en twee webvideo’s

Deze week sprak ik twee webvideo’s in voor de NS en voor Alginaat en ik was weer bij RTL voor de stationvoice van Telekids.

Week 54 en Week 1 – Vakantie!!!

Maar toch stiekem een voicemail ingesproken voor Vindy en voor ikwilvanmijnmotoraf.

Week 53 – Radiocommercial, 2 webvideo’s en Stationvoice

In Hilversum bij RTL Nederland sprak ik de programma-aankondigingen van Telekids in, twee webvideo’s uit de homestudio voor Tim Reist en de NS en op locatie in Noord bij Wenneker een landelijke radiospot voor Makelaarsland.

Week 52-Vier webvideo’s, pre-roll, radio commercial en tag-on

Ik mocht deze week vier webvideo’s inspreken voor: Ambiance, Maastricht Bereikbaar en voor Utrecht Bouwt aan een Gezonde Toekomst. Ook een lokale radiospot met tag-on voor Tor-acti op Dolfijn FM Curaçao en een pre-roll voor Vindy.

Week 51-Webvideo

Deze week sprak ik een video in over de Ruimte voor de Rivier Zwolle (de Ijssel) , die getoond werd aan minister Melanie Schultz van Haegen.

Week 50-Drie webvideo’s

Havensteder, Startup Synergie en KPN maakte deze week gebruik van mijn diensten: als voice-over voor hun webvideo’s.

Week 49-Vijf webvideo’s, voice-reponse-syteem en tweede jaar TVC

Voor Anderzorg sprak ik zes webvideo’s in, een voice-response systeem voor ikwilvanmijnautoaf en hoorde ik dat de spot van Duchenne Heroes van vorig jaar,  ook dit jaar weer gaat draaien.

Week 48- 2 Webvideo’s

Voor Swapfiets sprak ik een webvideo in en voor RIVM.

Week 47-Radiospot, Stationvoice en webvideo

Voor Xolt sprak ik een lokale radiocommercial in, voor Telekids de station voice en een webvideo voor Schouten en Nelissen.

Week 46-Radiospot, 6 webvideo’s en VR-Systeem

Drukke week met: Een radiospot voor Leaseplan, een VR-Systeem voor ikwilvanmijautoaf en zes webvideo’s voor: twee voor Prikkelmedia, Swapfiets, Ministerie van Veiligheid en Justitie, Rijkswaterstaat en Activation Heroes.

Week 45- Stationvoice en Voice-repsonse

Deze week sprak ik voor Telekids alle promo’s, chromo’s en programma-aankondigingen in en voor Beachmasters het voice-response-systeem.

Week 44- Stationvoice, 2 TVC’s en webvideo

Deze week mocht ik twee tvc’s inspreken voor Carrera Go, een webvideo voor Schouten en Nelissen en de Zenderstem van Telekids.

Week 43- 2 webvideo’s en 2 tvc’s

Voor ikwilvanmijnautoaf sprak ik 2 tvc’s in en twee webvideo’s voor: de Verspillingsfabriek en voor Barstensvol.

Week 42-Webvideo en VR-systeem

Voor Alphen a/d Rijn sprak ik een webvideo in en voor Arhitect Direct een voice-reponse systeem.

Week 41-Radiocommercial, 5 webvideo’s en een volledige multimedia campagne

Deze week sprak ik voor 100% NL en radio 10 een reclame in van het Handbal evenement, ook sprak ik een vervolg radio/tv en internet campagne in voor ikwilvanmijnautoaf.nl en nog vijf webvideo’s voor: GRC, Waarde Voor Je Geld, OGSM, GRC & Schouten en Nelissen.

Week 40-Stationvoice, 4 webvideo’s, 3 TVC’s, 1 pre-roll en 2 radiocommercials

Drukke week: de Zenderstem Telekids in Hilversum bij RTL ingesproken , in Haarlem bij Top Format twee nationale televisiecommercials voor Instalcenter, vanuit de thuisstudio: Een hele campagne voor ikwilvanmijnautoaf: TVC, Pre-roll en radiocommercial. Ook uit mijn eigen studio deze week: 3 webvideo’s voor Struik en een radiocommercial voor I Am Consultancy voor op Dolfijn FM Curaçao!

Week 39-  3 webvideo’s

Deze week sprak ik een webvideo in voor Creditspas, Schiphol Spot, en de NS, allemaal vanuit mijn eigen studio.

Week 38- Zenderstem en 3 webvideo’s

Voor Telekids sprak ik de stationvoice in bij RTL, en vanuit mijn thuisstudio drie webvideo’s voor: de NS, HVA en Schouten en Nelissen.

Week 37- Reclame campagne, 4 webvideo’s en radiocommercial

Deze week sprak ik een nationale reclame campagne in voor M&M’s op locatie en vanuit de homestudio vier webvideo’s: 3 voor Waarde voor je Geld en 1 voor Qook Nederland, Ook sprak ik een radiocommercial in voor Spotify.

Week 36- Twee webvideo’s

Deze week sprak ik twee webvideo’s in voor de Gemeente Overijssel en de gemeente Flevoland.

Week 33 t/m 35- 3 weken vakantie maar toch gewerkt tussendoor: een radiocommercial voor NL, voor Curacao en twee webvideo’s

Op vakantie sprak ik voor Phonegigant een nationale radiocommercial in voor NL,  een lokale radiocommercial van Celery voor Curacao, een webvideo voor Podium en 1 voor Architect Direct.

Week 32- Stationvoice, 2 TVC’s , 2 RC’s en 3 webvideo’s

Voor Telekids sprak ik weer de stationvoice in, verder kreeg ik te horen dat ik weer drie nieuwe buyouts krijg: ik ben weer een nieuw jaar te horen met de Pringles karoke kit TVC, Expedia gaat ook weer uitzenden op TV met mijn stem en Postbus 51 weer met twee radiocommercials. Ook sprak ik drie webvideos in voor: Bol punt com, IW en Tim Reist van de Gemeente Overijssel.

Week 31 – Stationvoice, 3 tvc’s, 6 webvideo’s en reclamecampagne

Ik was in Hilversum bij RTL deze week om de stationvoice van Telekids in te spreken, ook sprak ik 3 tvc’s in voor Telekids Toys, verder sprak ik deze week 6 webvideo’s in voor: Startember, Young, Clickers, Pot Verhuizingen, Bol punt com en NS. Ook sprak ik voor 100% NL een volledige radio campagne in van Beeztees!

Week 30- webvideo 

Ik sprak deze week een webvideo in voor UBW.

Week 27, 28 & 29-vakantie

Week 26- Stationvoice en webvideo

Ik sprak deze week als voiceover de stationvoice/zenderstem van Telekids in, ook sprak ik een webvideo in voor Agricultuur.

Week 25- Twee webvideo’s

Voor Bruna en de Sony Experia sprak ik deze week 2 webvideo;s in.

Week 24- TVC, tag-on, webvideo en regie klus

Deze week ging ik voor het eerst als stem-regisseur aan het werk bij de Audio, daar nam ik Jani van Loghem op voor Radiesse en regisseerde ik hem in een scene van de Gladiator, die lipsync opgenomen moest worden. Verder sprak ik als voice-over een televisiecommercial en tag-on in voor Nintendo en een webvideo voor ING.

Week 23-vakantie

Week 22 – Station-voice, 2 tvc’s en 4 webvideo’s

Voor Telekids sprak ik bij RTL de Stationvoice/ zenderstem in en 2 televisiecommercials voor Telekids Toys, ook sprak ik vanuit de thuisstudio 3 webvideo’s in, voor: De Rabobank, Fysiomarketeers, Ons Bedrijf en Sint Lucas Alumni.

Week 21 -Campagne, Radiocommercials en 3 webvideo’s

Deze week sprak ik twee tag-ons in voor een al bestaande reclame campagne die ik eerder insprak, verder een radiocommercial met twee tag-ons voor Meatballs & Co, een webvideo voor De Wilde Zeeuw en twee voor de NS.

Week 20- Bedrijfsfilm, radiospots, station voice en en webvideo

Ik mocht deze week een bedrijfsfilm inspreken voor Sony Xperia X, een lokale radiocommercial voor Dolfijn FM Curacao, de station voice voor RTL Telekids en voor the USA een Spotify commercial in samenwerking met Starbucks en een webvideo voor Lean.

Week 19- Twee webvideo’s en reclamecampagne

Deze week sprak ik twee webvideo’s in voor Aysist en Microsoft, ook sprak ik een radio en tv campagne in voor de Sony Xperia X.

Week 17 & 18- Op vakantie in Peru!

Geen werk deze twee weken!!

Week 16 – 3 webvideo’s

Deze week sprak ik 3 webvideo’s in voor Qompas, Smartdoc en de Koepelkerk.

Week 15 – TVC en 2 webvideo’s 

Voor Instalcenter sprak ik een TVC in en twee wevideo’s voor: NXT en NS AVM.

Week 14-  webvideo, TVC, Station-voice en hele reclame-campagne!

Deze week sprak ik een volledige nationale reclame-campagne in, deze zal binnenkort te horen zijn op TV, radio en internet. Ook was in in Hilversum voor Station-voice Telekids en nogmaals in Ede voor een TVC van Nintendo. Uit mijn eigen studio leverde ik een webvideo’s aan voor Alphen’s intranet .

Week 13 – TVC, 3 webvideo’s en kunstproject

Jubileum: Pringles, alweer 5 jaar vaste stem! We vierden het met de opnames van een nieuwe commercial! Ook sprak ik webvideo’s in voor: Staffing Associates, Intranet Alphen a/d Rijn en Autopilot.

Week 12- Webvideo, TVC & bedrijfsfilm

Deze week sprak ik een webvideo in voor Meespierson, een bedrijfsfilm voor Nederland in Beweging en een nationale TVC voor Nintendo.

Week 11 -2 webvideo’s

Week 10 – TVC, Radicommercial,  6 webvideo’s en zenderstem

Deze week sprak ik een nationale radiocommercial in voor Expedia, een regionale TVC voor Bonnefanten Kunstuitleen en 5 webvideo’s: voor de Week van het Geld, Bentacera en refurbished. Ook sprak ik als station-voice van RTL Telekids alle promo’s, chromo’s en programma aankondigingen in.

Week 9 – Nieuw (nog geheim) project

Week 8 – Zes verschillende webvideo’s

Voor ABN-Mees Pierson sprak ik 3 diverse webvideo’s in. Maar ook mocht ik voor de Bitterballentruck van Rolf de webvideo inspreken en de webvideo’s voor Bol punt Com en Dementie punt NL mocht ik ook voor mijn rekening nemen!

Week 7- Stationvoice, 2 TVC’s en een webvideo

Voor Telekids sprak ik de Stationcalls in, de chromo’s en de promo’s. Ook twee commercials voor Telekids Toys werden door mij voorzien van een stem! Verder sprak ik nog een webvideo in voor Loket punt NL.

Week 6 -Vakantie!

Week 5 – Webvideo

Voor Flora Holland sprak ik een webvideo in deze week.

Week 4 – Twee radiocommercials

Voor Huawei sprak ik deze week twee radiocommercials in.

Week 3- Station voice en webvideo

Ik sprak deze week de Station Voice van Telekids in en een webvideo voor het Wooncongres.

Week 2 – Drie TVC’s, twee RC’s, webvideo’s pre-roll’s & tag-on’s

Deze week sprak ik 2 televisiecommercials in voor Expedia en een pre-roll.

Ook sprak ik de volledige campagne in van Nutella, bestaande uit televisie-commercials, radiocommercials, tag-ons, webvideo’s en pre-rolls.

Week 1 van 2016!

Deze week sprak ik een webvideo in voor de NS.

Week 52-Vakantie!

Week 51-Laatste Station Voice van het jaar 2015

Deze week sprak ik mijn laatste station-voice werkzaamheden in bij RTL Telekids,een webvideo voor FOI en mijn jaarlijkse kerstgroet, daarna ging ik op vakantie!

Week 50- Webvideo’s

Ik sprak twee webvideo’s in voor Aliander en NPV, en twee aanpassingen in twee andere webvideo’s

Week 49-Webvideo’s en IVR

Voor Microsoft Office 2016, Seemycompany en Universiteit Maastricht sprak ik een webvideo in en een voice-response-systeem voor ikwilvanmijnautoaf.

Week 48 – Stationvoice, TVCs, webvideo en RC

Deze week sprak ik als station-voice van Telekids alle promo’s, chromo’s en programma aankondigingen in en 2 TVC’s, verder een video over stemmen horen een een radiocommercial voor Huawei.

Week 47 – Webvideo, VO Bedrijfsfilm en serious game

Ik sprak deze week een webvideo in voor Makeldirect, de voice-over voor de bedrijfsfilm van ROC Nijmegen en extra zinnen voor de serious game.

Week 46 – Serious Game, webvideo en presentator bedrijfsfilm ROC Nijmegen

Deze week sprak ik als voice-over een Serious Game in en een webvideo voor Hivos, maar ik was ook als presentator aan de slag voor ROC Nijmegen:

Week 45 –  2 radiocommercials en 5 webvideos

Voor Beachmasters sprak ik deze week 2 radiocommercials in en ook heb ik 5 webvideos ingesproken: te weten; ING, Achterhoek VO, Gympie, Toecomst en Makeldirect.

Week 44 – 3 TVC’s, 4 Radiocommercials, 3 webvideo’s en stationvoice.

Deze week sprak ik een webvideo in voor KNHS, Kasparov en iprova, ook sprak ik weer de zenderstem in van Telekids en 5 radiocommercials voor Staples en 3 TVC’s voor Telekids Toys.

Week 43 – 3 TVC’s, webvideo en vaste rol

Deze week sprak ik drie televisiecommercials in voor Carrera Go, een pre-roll voor ikwilvanmijnautoaf, een webvideo voor Fontys en mijn vaste rol in Ever After High: Dexter Charming.

Week 42 – VR, Stationvoice, 2 webvideo’s, RC en 3 TVC’s

Ik sprak deze week een Radiocommercial in voor de Huawei P8 (in deze commercial zit ik samen met Wessel van Diepen!), de stationvoice van Telekids, webvideo’s voor Parkyourcar en Arboneel en het voice-response systeem van Kilroy in zowel Nederlands als Engels en drie TVC’s voor Telekids Toys.

Week 41 – webvideo en TVC

Deze week sprak ik een webvideo in voor ING en Informagency een TVC voor het Tropenmuseum: voor de tentoonstelling Ziezo Marokko en een pre-roll voor Ikwilvanmijnmotoraf.

***Goede actie: Red Man Bijt Hond:***

Mensen! Red Man Bijt Hond! http://redmanbijthond.nl/
Ik had de eer om het filmpje te mogen inspreken voor deze ludieke actie: http://www.youtube.com/watch?v=f3nZwGRRmJM

Week 40 – Station Voice en Webvideo’s

Ik sprak een webvideo in voor Achterhoek VO en Gemeente Lelystad en ook de Station voice voor Telekids.

Week 39 – Webvideo’s en goede actie!***

Deze week sprak ik een webvideo in voor Wij de Wijk, K3 Retail, een traile, teaser en promo en een webvideo voor de Actie van Red Man Bijt Hond!***

Week 38 – TVC Instalcenter, Lego en meer..

Deze week 2 televisie commercials ingesproken, 1 voor Instalcenter en 1 voor Lego, ook een aantal webvideo’s gedaan: Dopper Shopper, Infosupport en een instructie video over hoe je iemand kan reanimeren.

Week 37- Radiospot Postbus 51 en Edukans

Deze week sprak ik een radiospot in voor Postbus 51, ook één voor Edukans, die ik tevens produceerde en nog een  een educatieve video over aardbevingen .

Week 36 -Stationvoice Telekids , TVC, tag-on en webvideo

Week begonnen met de Station Voice werkzaamheden voor Telekids en een webvideo voor Applicatie Techniek VDW. Ook sprak ik voor ikwilvanmmijnauto af een TVC en een tag-on in. Verder een pre-roll voor het Algemeen Dagblad, en nog drie webvideo’s voor : Boxx, Sentimo en Universiteit Utrecht.

Week 32  t/m week 35 – Vakantie!

Toch nog een aantal klussen ingesproken tijdens de vakantie zoals Marktfeed webvideo, Van der Wal Apllicatietechniek webvideo en Cosumisme webvideo.

Week 31 – TVC Lotus Dinosaurus, 2 billboards en station call

In opdracht van Lukkien en Lotus Dinosuarus sprak ik een TVC en 2 billboards in, ook sprak ik een station call in voor een nieuw Telekids programma.

Week 30 – 20 t/m 27 juli – Stationvoice, billboards, webvideo en radiocommercials

Deze week sprak ik de zenderstem van Telekids in, 2 billboards voor Mentos, 3 lokale radiocommercials voor Kliksafe en een webvideo voor seemycompany in.

Week 29 – 13 t/m 19 juli – Landelijke radio commercial

Radiocommercial voor Ikwilvanmijnautoaf.nl ingesproken.

Week 28 – van 6 t/m 12 juli – Interne film en lokale radiocommercial

Op vakantie! Maar toch een interne film voor AH moestuintjes en een lokaaltje voor Paradise FM.

Week 27 – van 29 juni t/m 5 juli – Webvideo en vaste rol in animatie serie 

Deze week een webvideo voor Park My Car en mijn vaste rol; Dexter Charming in Ever After High .

Week 26 – van 22 t/m 28 juni- Filmtrailer en 3 billboards

Voor Tesa sprak ik deze week 3 billboards in en voor The Minions Film een trailer op Spotify!

Week 25 – van 15 t/m 21 juni – 2 tvc’s, 2 webvideo’s

Het was een mooie week met veel nieuwe klanten! Voor Bison in samenwerking met de Minions sprak ik een nationale televisie commercial in en ook voor Coca-Cola! Verder nog twee webvideo’s voor Scalda en voor Maddfunding. Leuke dingen dus!

Week 24 – van 8 t/m 14 juni- Station Voice Telekids, 3 webvideo’s en 1 TVC

Deze week sprak ik de promo’s, chromo’s en programma aankondigingen als station-voice van Telekids in, dagelijks te zien op RTL8 en Telekids 24/7 op UPC kanaal 502 en Ziggo kanaal 312. Ook sprak ik drie webvideo’s in: Eemshaven, Koers op Kansen en Topicus. Verder ook nog een nationale televisie commercial voor Pringles.

Week – 23 van 1 t/m 7 juni – Webvideo, radiocommercial, pre-roll, Billboards en game

Ik sprak deze week een webvideo in voor ikwilvanmijnmotoraf.nl, een nationale radiocommercial voor ikwilvanmijnautoaf.nl, een pre-roll en twee nationale billboards voor Tesa en een game voor Disney.

Week – 22 van 25 t/m 31mei – Bedrijfsfilm, webvideo en televisiecommercial

Deze week sprak ik een interne video in voor Eneco, een webvideo voor Topicus en een nationale TVC voor Cornetto.

Week – 21, 18 t/m 24 mei

Deze week sprak ik een webvideo in voor Roc Nijmegen

11 t/m 16 mei – Station voice, medische video’s en …

Ik was maandag in Hilversum bij RTL voor het inspreken van de promo’s, chromo’s en programma aankondigingen als station-voice van Telekids, dagelijks te zien op RTL8 en Telekids 24/7 op UPC kanaal 502 en Ziggo kanaal 312.Dinsdag sprak ik 4 medische video’s in voor TSC. woensdag was ik ook aan het stemacteren en ditmaal weer voor mijn vaste rol in Ever After High: Dexter Charming!

27 april t/m 1o mei: vakantie! 

20 t/m 24 april 2015 – Radiocommercial, 2 tag-ons , 2 webvideo’s en VRS

Voor Drukwerk-Max sprak ik een radiocommercial in met 2 tag-ons, voor WPS en Pink Wifi een webvideo en voor Meza een voice-response-systeem.

13 t/m 17 april – Station voice, TVC, billboard & webvideo

Deze week sprak ik de promo’s, chromo’s en programma aankondigingen als station-voice van Telekids, dagelijks te zien op RTL8 en Telekids 24/7 op UPC kanaal 502 en Ziggo kanaal 312. Ook sprak ik daar een TVC en billboard in voor Delta Lloyd. Ook sprak ik een webvideo in voor Hillstar.

6 t/m 12 april 2015 – 25 webvideo’s

Ik sprak deze week 25 webvideo’s in voor Basic Fit.

31 maart t/m 5 april 2015 – Webvideo en TVC

Deze week sprak ik een webvideo in voor weet wat je besteedt en een TV commercial voor Cornetto.

30/03/15- Nieuws

Ik heb besloten om minder vaak nieuwsberichten te gaan posten, vanaf nu post ik om de week of maand iets!

16/03/15 – Telekids, Spinmaster en Instalcenter

Ik was vandaag eerst weer bij RTL Nederland in Hilversum voor het inspreken van de promo’s, chromo’s en programma aankondigingen als station-voice van Telekids, dagelijks te zien op RTL8 en Telekids 24/7 op UPC kanaal 502 en Ziggo kanaal 312. Ook sprak ik daar een billboard in voor Spinmaster. Daarna snel door naar de mannen van Top Format waar ik voor Instalcenter een TVC insprak. De dag eindigde met een leuke meeting bij collega Barbara Karel!

Top-Format-logo-per-juni-20121

13/03/15 – Webvideo Topicus

Vandaag sprak ik in opdracht van Visual Punch de derde webvideo in voor Topicus in een serie van 7, daarna een lokale radio commercial voor WSP.

logo_transparant_bijschrift2

12/03/15 – Engelse webvideo

In opdracht van Tim Hoekstra sprak ik vandaag een Engels webvideo in voor Recomalab.

Tim Hoekstra Media Logo Merged (Black Text) VOETNOOT E-MAIL

10/03/15 – Pringles TVC

Ik was vandaag bij Earforce om een televisie commercial in te spreken voor Pringles.

logo Earforce

06/03/15- Demo

Voor Tone of Voice nam ik vandaag een demo op.

Tone Of Voice logo

05/03/15 – Ikwilvanmijnautoaf tag-on en pre-roll

In opdracht van Shoot the Rabbit sprak ik vandaag een tag-on en pre-roll in voor Ik Wil Van Mijn Auto Af.

NL-logo-ikwil-auto-RGB2

03/03/15 – Gemeente Amsterdam

In opdracht van Leonie Slingeland sprak ik vandaag een webvideo in voor de Gemeente Amsterdam.

logo-gemeente-amsterdam-300x95

02/03/15-  IVR

Voor Voicebooking sprak ik vandaag een voice-response-systeem in.

27/02/15 – TVC

Ik was bij Cinemeta vandaag, waar ik een campagne insprak voor Super Sand van Goliath.

logo_goliath

26/02/15- Webvideo Dela

Ik sprak een webvideo in voor Dela vandaag.

image-1614502

24/02/15- Webvideo

Vandaag sprak ik in opdracht van Visual Punch een tekstuele aanpassing  in van de eerste webvideo in voor Topicus in een serie van 7.

logo_topicus

23/02/15 – Webvideo 

Voor Voicebooking sprak ik vandaag een webvideo in.

Voicebooking.com logo

20/02/15 – Webvideo en nieuwe rol!

Vandaag sprak ik in opdracht van Visual Punch de tweede webvideo in voor Topicus in een serie van 7, daarna was ik bij SDI media in Amsterdam, waar ik een nieuwe rol insprak, binnenkort meer daarover!

SDI media logo

17/02/15 – Webvideo en korte film

Voor Voicebooking sprak ik vandaag een webvideo in en voor Tom van den Brink een korte film.

Voicebooking.com logo

16/02/15 – Vaste Sessie Station Voice Telekids

Ik was vanochtend weer bij RTL Nederland in Hilversum voor het inspreken van de promo’s, chromo’s en programma aankondigingen als station-voice van Telekids , dagelijks te zien op RTL8 en Telekids 24/7 op UPC kanaal 502 en Ziggo kanaal 312.

RTL_Telekids_Logo

13/02/15 – Contract Telekids verlengd!

Zojuist heb ik mijn contract getekend voor het tweede jaar bij Telekids als zenderstem!

Ook sprak ik een webvideo in voor Voicebooking

RTL_Telekids_Logo

11/02/15 – Webvideo ikwilvanmijnautoaf

In opdracht van Shoot the Rabbit sprak ik vandaag een webvideo in voor Ik Wil Van Mijn Auto Af, ook sprak ik onlangs twee nationale radio commercials en twee nationale televisie commercials in voor ze, kortom; de hele reclame campagne!

NL-logo-ikwil-auto-RGB2

10/02/15 – Webvideo Topicus

Vandaag sprak ik in opdracht van Visual Punch de eerste webvideo in voor Topicus in een serie van 7.

logo_topicuslogo_transparant_bijschrift2

05/02/15 – Voice-over Webvideo 

In opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag een webvideo in vanuit mijn thuisstudio.

Voicebooking.com logo

04/02/15 – Voice-over radio commercial

In opdracht van Shoot the Rabbit sprak ik vandaag een nationale radiocommercial in voor Ik Wil Van Mijn Auto Af.nl

NL-logo-ikwil-auto-RGB2

03/02/15- Voice-over twee webvideos en een IVR

Vandaag sprak ik in opdracht van Voicebooking twee webvideos in en in opdracht van Trined hun voice-response-systeem.

Logo TriNed

02/02/15 – Webvideo Braat

Vanuit de homestudio sprak ik vandaag in opdracht van Virel voor Braat een webvideo in.

logo-virel-film-concept

31/01/15 – Masterclass Stemacteren

Vandaag volgde ik een masterclass stemacteren bij Voice and Vision van Tuffie Vos en Ilari Hoevenaars.

voice-and-vision-vb-5-1-transp


28/01/15 – Nationale Televisie Campagne

In opdracht van Shoot the Rabbit sprak ik vandaag een reclame campagne in voor Ik Wil Van Mijn Auto Af.nl

Vanaf volgende week zenderbreed te zien!

NL-logo-ikwil-auto-RGB2

25/01/15- Action figure personage!

Van mijn rol Dexter Charming in Ever After High is nu ook een action figure, die vanochtend aankwam uit de USA!

10430864_10153001837224788_7930411849299153949_n

21/01/15- Radiojingle

Vanaf vandaag ben ik ook te vinden op de site van Radiojingle.

logo_radiojingle01

20/01/15 – Radiospotje

Voor Van de Laar Van Efferen sprak ik een lokaal radio spotje in van La Cocinera.

vandelaarvanefferen_logo

19/01/15 – Vaste Sessie Station Voice Telekids

Ik was vanochtend bij RTL Nederland in Hilversum voor het inspreken van de promo’s, chromo’s en programma aankondigingen als station-voice van Telekids , dagelijks te zien op RTL8 en Telekids 24/7 op UPC kanaal 502 en Ziggo kanaal 312.

RTL_Telekids_Logo

16/01/15 – Voice-over Webvideo Enjoy Fresh

In opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag een webvideo in voor Enjoy Fresh vanuit de thuisstudio.

Voicebooking.com logo

15/01/15 – Tweede jaar vaste rol in webserie Ever After High

Voor het tweede jaar vertolk ik de Nederlandse rol van Dexter Charming in de webserie Ever After High, vandaag was ik de SDI media om een aantal afleveringen in te spreken. Kijk de afleveringen terug op de Ever After High website!

latest

13/01/15 – Drie jaar vaste stem van de webvideo’s voor Noordhoff Uitgevers

Ik was vandaag bij Paul Cupido’s C72 studio in Hilversum, voor het inspreken van 2 webvideo’s voor Noordhoff in opdracht van Sue Amsterdam. Het is alweer voor het derde jaar dat ik de vaste stem ben voor de internet video’s van Noordhoff!

Sue Amsterdam

Noordhoff Uitgevers

12/01/15 – Tekstuele aanpassing webvideo

Vandaag werd ik door Voicebooking gevraagd voor het inspreken van een tekstuele aanpassing in een eerder opgenomen webvideo.

05/01/15 – Apollo Twin Duo mic-pre-amp

Mijn thuisstudio heeft een update gekregen: een nieuwe mic-pre-amp: de Apollo Twin Duo!

apollo_twin_beauty_sq

30/12/14 – Verjaardagsklus

Op mijn 32ste verjaardag sprak ik een klus in voor Voicebooking!

Voicebooking.com logo

25/12/14 – Kerstvakantie is begonnen!

Happy Holidays

24/12/14 – Vier instores voor Ecostyle

Vandaag sprak ik vier instore commercials in voor Ecostyle in opdracht van Youbrand

YouBrand_Logo copyUnknown

23/12/14 – Voice-over SNS bank NV

In opdracht van Speakerfood was ik vandaag in Arhem bij B-Wave voor het inspreken van een bedrijfsfilm voor SNS Bank NV.

SPEAKERFOOD-WEBSITE1-300x120logo-new638528_300

22/12/14 – Station Voice RTL Telekids

Vandaag was bij RTL Nederland voor het inspreken van de kerst en oud en nieuw promo’s, chromo’s en programma aankondigingen als mannelijke station-voice van Telekids en Telekids 24/7 op UPC kanaal 502 en Ziggo kanaal 312.

RTL_Telekids_Logo

18/12/14 – Voice-over webvideo

Vandaag sprak ik in opdracht van Bedrijfsbeelden en Viduals een webvideo in voor Marktfeed van Marktplaats.

logoMarktplaats-logo-groot-1024x160

17/12/14 – Webvideo

In opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag een webvideo in voor “Gewoon over Geld” vanuit de homestudio.

logo@2x.48fc8d8ccdd6Voicebooking.com logo

16/12/14 – Twee bedrijfsfilms

In opdracht van Amstelworks sprak ik vandaag twee bedrijfsfilms in voor “eigen gebruik”

Amstelworks3

12/12/14 – Drukke dag in voice over land!

Ik was vandaag eerst bij Lukkien in Ede voor het inspreken van 2 commercials en 3 tag-ons voor Lotus Dinosaurus koekjes en Quaker Havermout. Daarna sprak ik in opdracht van Arthur Antoine een webvideo in voor het Scheidingsloket vanuit mijn thuisstudio.

Inspreken bij Lukkien

LOTUS_Dinosaurus_au_lait_225gr_ml
112007-QuakerLockupLukkien logo

scheidingsloket-klein

09/12/14 – Empatec webvideo

Vandaag sprak ik in opdracht van Uitleganimatie een webvideo in voor de Empatec.

logoempatec-logo

08/12/14 – Quaker Oats TVC repeat

Vandaag kreeg ik te horen dat de commercial die ik vorig jaar insprak voor Quaker Oats bij Lukkien in januari weer zal gaan draaien!

quaker-product-oats-express-large

02/12/14 – Vijf bedrijfsfilms voor Mens-Zeist

Ik was vandaag bij Tangram Media in Zeist voor het inspreken van 5 bedrijfsfilms voor Mens-Zeist.

logoMens-Zeist_logo

25/11/14 – Voices APP

Vanaf vandaag ben ik ook terug te vinden in een APP: The Voices APP! Download hem nu gratis in de APP store! https://thevoicesapp.com/

header_logo

24/11/14 – Samen1stem!

Ik ben sinds vandaag officieel lid geworden van Samen1Stem: leuke club met mooie initiatieven! http://www.samen1stem.nl/

logo_samen1stem_2010

24/11/14 – Station Voice Telekids

Vandaag was ik in Hilversum bij RTL Nederland voor het inspreken van de promo’s, chromo’s en programma aankondigingen als mannelijke station-voice van Telekids en Telekids 24/7 op UPC kanaal 502 en Ziggo kanaal 312. Hieronder een foto van mij en mijn regisseuse: Suzanne Muller!

RTL_Telekids_LogoVoice-Over Regie: Suzanne Muller

21/11/14 -Bedrijfsfilm Lukkien

In opdracht van Lukkien sprak ik vandaag de bedrijfsfilm in van Lukkien!

Lukkien logo

20/11/14 – Update IVR Snelstart nr. 7

Creatieve Koppen gaf mij vandaag de opdracht om alweer de zevende update in te spreken van het voice-response-systeem voor Snelstart, vanaf morgen te horen via de telefoon.

logocolor

SnelStart_logo_homepage

19/11/14 – Webvideo Accenture

In opdracht van Maurice Verschuuren bij Novaz Media Group sprak ik vandaag een webvideo in voor Accenture.

Novaz-MEDIA_Square_Logo_400x400rh-companyLogo

18/11/14 – Nikon TVC

Vandaag was ik weer in Ede, bij Lukkien, voor het inspreken van een televisiecommercial voor Nikon.

Vanaf 1 december 2014 op de nationale vaderlandse televisie te bewonderen.

uIrLukkien-logo

11/11/14 – IVR Doctors Inc

Vandaag sprak ik het voice-response systeem in van Doctors Inc

Doctors_Inc-2

07/11/14 – Twee Pre-Rolls voor SPA

Vandaag was ik in Ede, bij Lukkien, voor het inspreken van twee pre-rolls voor Spa.

Logo SpaLukkien logo

06/11/14 – Twee Webvideo’s

Vandaag sprak ik in opdracht van Uitleganimatie een webvideo in voor de Gemeente Leeuwarden en wederom een webvideo voor Voicebooking

logo

05/11/14 – Webvideo

In opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag een webvideo in voor Bar Dichtbij vanuit de homestudio.

Voicebooking.com logo

logo-bar-dichtbij

04/11/14 – Twee webvideo’s en één TVC

Eerst sprak ik vandaag voor Eva Tijsma en Voicebooking beide een webvideo in vanuit de homestudio.

Daarna was ik bij Top Format in Haarlem voor het inspreken van een TVC voor Instalcenter.

7020061Top-Format-logo-per-juni-20121

03/11/14 -Webvideo

In opdracht van Creatieve Koppen sprak ik vandaag een webvideo in vanuit de thuisstudio voor True Lime.

logocolor

31/10/14 – Webvideo & TVC

Ik was vandaag eerst bij Paul Cupido’s C72 studio in Hilversum, waar ik een webvideo heb  ingesproken voor Emolife.

emolife

Daarna bij Earforce in Amsterdam, waar ik een televisie commercial insprak voor Pringles.

Pringles

27/10/14 – Zenderstem Telekids

Ik was vandaag weer in Hilversum bij RTL Nederland voor het inspreken van de promo’s, chromo’s en programma aankondigingen als mannelijke station-voice van Telekids en Telekids 24/7 op UPC kanaal 502 en Ziggo kanaal 312.

RTL_Telekids_Logo

23/10/14 – Tag-on TVC Hallofo

In opdracht van Bedrijfsbeelden sprak ik vandaag een tag-on in voor de eerder opgenomen TVC van Hallofo!

logo

21/10/14 – Reclame Spotify en TVC Braat

Vandaag sprak ik eerst een reclame in voor Singstar op Spotify in opdracht van Voicebooking

Daarna een lokale televisie commercial voor Braat in opdracht van Virel.

logo-virel-film-concept

20/10/14 – Webvideo

In opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag een webvideo in.

Voicebooking.com logo

17/10/14 – Radiocommercial Curaçao

In opdracht van Voice Department sprak ik vandaag een lokale radiospot in vanuit de homestudio voor Subway op Paradise FM Curaçao.

paradise-fm-radio-curacao

14/10/14 – Instal Center Radiocommercial

Vandaag was ik bij Top Format om een landelijke radiocommercial in te spreken voor Instal Center.

7020061Top-Format-logo-per-juni-20121

08/10/14 – Webvideo

In opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag een webvideo in voor Cloony.

Voicebooking.com logo

02/10/14 – Billboard Chuggington

In opdracht van Telekids sprak ik vandaag een billboard in voor de Chugginton Stack Track, binnenkort te horen op RTL 4578!

cbeebies-chuggington-img-chuggington_slide_main

30/09/14 – Voice-over 3 radiocommercials

In opdracht van Sonic Picnic sprak ik vanochtend in Utrecht 3 landelijke radiocommercials in voor de Luchtverkeersleiding Nederland.

Logo_Luchtverkeersleiding_300dpilogosite

24/09/14 – Update Voice-Response-Systeem Snelstart 

In opdracht van Creatieve Koppen sprak ik vandaag vanuit de thuisstudio alweer de zesde update in voor het voice-response-systeem van Snelstart!

SnelStart_logo_homepage

logocolor

23/09/14 – Webvideo

In opdracht van Tim Hoekstra Media sprak ik vandaag een webvideo in vanuit mijn thuis studio.

logo small

18/09/14 – 5 internet video’s KPG

In opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag 5 webvideo’s in voor KPG.

Voicebooking.com logo

16/09/14 – Zenderstem Telekids 

Vandaag was ik in Hilversum bij RTL Nederland voor het inspreken van de promo’s, chromo’s en programma aankondigingen als mannelijke station-voice van Telekids en Telekids 24/7 op UPC kanaal 502 en Ziggo kanaal 312.

RTL_Telekids_Logo

11/09/14 – Twee webvideo’s voor Almanapp

In opdracht van Bedrijfsbeelden sprak ik vandaag 2 webvideo’s in voor Almanapp vanuit mijn eigen studio.

logo-22

logo2

10/09/14 – Landelijke radiocommercial Detron

Ik was vandaag bij de Audiovormgevers in Veenendaal voor het inspreken van een radiocommercial voor Detron, in opdracht van Fred van den Bol.

Binnenkort te horen op landelijke radiostations bij jou in de buurt!

audiovormgeversdetron

08/09/14 – Webvideo ZGV

In mijn eigen studio sprak ik vandaag een webvideo in voor ZGV, in opdracht van Voicebooking.

Voicebooking.com logo

05/09/14 – Webvideo DRG

Vanuit de thuisstudio sprak ik in opdracht van Voicebooking sprak ik een webvideo in voor DRG.

Voicebooking.com logo29/08/14 – Webvideo

In opdracht van Voicebooking sprak ik een webvideo in.

Voicebooking.com logo

28/08/14 – Webvideo

In opdracht van Harde K sprak ik vandaag een webvideo in.

0

26/08/14- Billboards voor Sultana

In opdracht van Lukkien sprak ik 4 billboards in voor Sultana Yo Fruit!

Binnenkort op de nationale televisie te zien en horen.

0388_sultana_yofruit_bosvr

Lukkien logo

20/08/14 – Webvideo

In opdracht van Voicebooking sprak ik een webvideo in.

Voicebooking.com logo

19/08/14 – Interne video

In opdracht van Bas Rozenbeek sprak ik vandaag een interne video in.

18/08/14 – Webvideo 

In opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag een webvideo in voor Twistea vanuit mijn home-studio.

Voicebooking.com logo

15/08/14 – Uitzending gemist?

Gisteren Over De Kook gemist?
Kijk dan onderstaand fragment, vanaf 13:55 minuten; de derde 9 in de ODK geschiedenis!
http://www.rtlxl.nl/#!/over-de-kook-205957/0f4ed086-f4b1-385b-9c7e-9212847caeac

overdekook

11/08/14 – Herhalingen Over De Kook 2010

Deze week zijn er herhalingen te zien van mijn deelname aan Over De Kook seizoen 2010, deze week elke dag te zien op RTL5 van 1830 tot 1900!

rtl5-groot

07/08/14 – Voice-Response-Systeem Snelstart

In opdracht van Creatieve Koppen sprak ik vandaag vanuit de thuisstudio weer een update in voor het voice-response-systeem van Snelstart.

SnelStart_logo_homepage

logocolor


04/08/14 – Station Voice Telekids 

Ik was vandaag  in Hilversum bij RTL Nederland voor het inspreken van promo’s, chromo’s en programma aankondigingen als mannelijke station-voice van Telekids en Telekids 24/7

RTL_Telekids_Logo

31/07/14 – Voice-over in drie webvideo’s

Wederom in opdracht van Youbrand sprak ik vanuit de homestudio vandaag drie webvideo’s in voor Datona.

datona-225x150

22/07/14 – Voice-over twee webvideo’s 

In opdracht van Youbrand sprak ik vandaag twee webvideo’s in vanuit mijn thuisstudio, één voor De Lang en de andere voor Youbrand.

Logo_De_Lang

16/07/14 – Voice-over van voice response systeem en webvideo

Vandaag sprak ik eerst het voice-response-systeem in voor Qlickonline

Daarna een webvideo voor Datona in opdracht voor Youbrand

qlickonline-logo1datona-225x150YouBrand_Logo copy

08/07/04- Webvideo & Radiocommercial

In opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag een webvideo in.

En in opdracht van Voice Department sprak ik een lokale radiospot in vanuit de homestudio voor Subway op Paradise FM Curaçao.

sub

07/07/04 – Station Voice Telekids & Televisie Commercial

Ik was vanochtend in Hilversum bij RTL Nederland voor het inspreken van promo’s, chromo’s en programma aankondigingen als mannelijke station-voice van Telekids

Daarna in de middag bij Lukkien in Ede voor het inspreken van 2 televisie commercials.

Lukkien-logoRTL_Telekids_Logo

03/07/14 – Voice-Response-Systeem

In opdracht van Creatieve Koppen sprak ik vandaag vanuit de thuisstudio een update in voor het voice-response-systeem van Snelstart.

SnelStart_logo_homepagelogocolor

01/07/14 – Fanta en Ever After High

Vanochtend sprak ik in opdracht van Voicebooking in totaal 8 commercials in voor Fanta vanuit de homestudio, die zullen gaan draaien op Spotify.

Daarna was ik s’middags bij het nieuwe SDI Media in Amsterdam waar ik mijn vaste rol insprak voor Ever After High: Dexter Charming.(zie afbeelding)

Ook is er een foto van mij gemaakt voor de “hall of fame”, binnenkort te zien aan de muur bij SDI!

Voicebooking.com logo283px-FantaLogo.svgSDI media logodexter-charming-card

27/06/14 – Interview Stemacteur in de Nationale Beroepengids

Voor de Nationale Beroepengids gaf ik een interview over het beroep stemacteur.

Lees het hier terug!

logo

26/06/14 – Voice-Over voor Stichting Lezen en Schrijven

Ik sprak vandaag in opdracht van Starsound Productions een webvideo in voor Stichting Lezen en Schrijven.

131010-stichting-lezen-en-schrijven
Starsound Productions Logo

25/06/14 – Top Format

Vandaag was ik bij Top Format om een demo in te spreken.

Top-Format-logo-per-juni-20121

23/06/14 – Webvideo Youbrand

In opdracht van Youbrand sprak ik vandaag een webvideo in voor Pathema.

resize.asp

YouBrand_Logo copy

16/06/14 – Station Voice Telekids!

Ik was vandaag in Hilversum bij RTL Nederland voor het inspreken van alle promo’s, chromo’s en programma aankondigingen als mannelijke station-voice van Telekids

RTL_Telekids_Logo

07/06/14t/m 15/06/14- vakantie!

In deze periode was ik een weekje op vakantie!

06/06/14 – Voice Over Aperol Spritz

In opdracht van Lukkien sprak ik vandaag een billboard in voor Aperol Spritz die gedraaid zal worden tijdens het RTL Viert de Zomer Festival!

RTLViertDeZomerAperol SpritzLukkien logo

04/06/14- Beste Overzicht Voice Overen eenpunt

Vandaag heb ik me aangemeld voor de website beste overzichtVoice-over en bij eenpuntVoice-over

02/06/14 – Webvideo Van Gansewinkel

Vandaag nogmaals in opdracht van Voicebooking, dit keer een webvideo ingesproken voor Van Gansewinkel.

Gansewinkell_logoVoicebooking.com logo

30/05/14- Webvideo Nu.nl

Wederom in opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag een webvideo in, ditmaal voor Nu.nl.

Unknown

Voicebooking.com logo

26/05/14 – Webvideo

In opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag een webvideo in voor Info Support vanuit mijn home-studio.

InfoSupport1

Voicebooking.com logo

22/05/14 – Webvideo NPV

In opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag een webvideo in voor NPV vanuit mijn home-studio.

npv_logo_fc_400

Voicebooking.com logo

20/05/14 – Subway radiocommercial

In opdracht van Prima Reclame sprak ik een lokale radiocommercial in voor Subway.

logologo2kopie

19/05/14 – Voiceover Cornetto TVC

Ik was bij Post Office in Amsterdam vandaag om in opdracht van Tone of Voice, 2 Cornetto televisiecommercials in te spreken.

Print-0-200-200-b-Picture1Pack_large_CornettoMixCaramel179-760621
13/05/14 – Voiceover Radio spot

In opdracht van Voice Department sprak ik een radiospot in vanuit de homestudio voor Subway op Paradise FM Curaçao.

logoimages

12/05/14 – Station Voice Telekids en Voice-Over 2 radio commercials

Vanochtend was ik bij RTL Nederland voor het inspreken van de promo’s van Telekids als station voice.

Daarna was ik s’middags in Haarlem bij Top Format om een radiocommercial in te spreken.

En op het einde van de dag sprak ik in Amsterdam een radio spot in voor Prima Reclame  vanuit de thuisstudio.

RTL_Telekids_Logo

Top-Format-logo-per-juni-20121

logo2kopie

08/05/14 – Voice-over Spotify

In opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag een reclame in voor Spotify vanuit mijn home-studio.

Voicebooking.com logospotify

07/05/14 – Station Voice promo’s Telekids

Ik sprak twee promo’s in vandaag vanuit mijn thuisstudio voor een nieuw televisie programma van Telekids, binnenkort te zien op RTL 4578!

RTL_Telekids_Logo

RTL 4578 Logo 140x112

02/05/14 – Voiceover webvideo Volkswagen

In opdracht van B-Wave sprak ik vandaag een webvideo in vanuit mijn thuisstudio voor Volkswagen.

Volkswagen_Logo_by_theBassment

01/05/14- Voice-over animatie

Ik sprak vandaag een bedrijfsfilm/animatie in voor de Gemeente Leeuwarden in opdracht van Uitleg Animatie vanuit mijn eigen studio.

leeuwarden

29/04/14 – Voice Response Systeem

In opdracht van Creatieve Koppen sprak ik vandaag vanuit de thuisstudio het voice-response-systeem in voor Snelstart.

logocolor

23/04/14 – Voiceover promo’s Telekids

Ik sprak twee promo’s in vandaag vanuit mijn thuisstudio, in opdracht van Telekids.

RTL_Telekids_Logo

22/04/14 – Voice-over animatie Studio Noord

In opdracht van Studio Noord sprak ik vandaag een animatie in voor Universiteit Utrecht vanuit de homestudio.

studionoord_logo

18/04/14 – Voice-over animatie Animeerwaarde

Vandaag sprak ik vanuit mijn eigen studio in opdracht van Animeerwaarde.nl een animatie in voor 24/7 finance.

Animeerwaarde-logo

15/04/14 – Voice over web video

In opdracht van B-Wave sprak ik vandaag een webvideo in voor Autoabonnement.

Unknown

14/04/14 – Telekids!

Ik was vandaag weer in Hilversum bij RTL Nederland voor het inspreken van alle promo’s, chromo’s en programma aankondigingen als mannelijke station-voice van Telekids

RTL_Telekids_Logo

11/04/14 – Voice-over webvideo

In opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag een webvideo in voor Rederij Doeksen.

logo rederij doeksenVoicebooking.com logo

10/04/14 – Voice over TVC Pringles

In opdracht van Earforce sprak ik vandaag 2 tag-ons in voor de Pringles WK spot, ook sprak ik een televisie commercial in voor het Limburgs Museum vanuit de thuisstudio.

logo LM met naam_RGBlogo EarforcePringles

07/04/14 – Voiceover TVC en TV serie

Vanochtend was ik bij Studio de Keuken voor het inspreken van een televisiecommercial voor Sprite.

Daarna bij SDI Media in Bussum voor het inspreken van een tv serie.

Sprite_logostudiodekeuken_2

04/04/14 – Voice-over voice response systeem

In opdracht van Jepma Almere Gerechtsdeurwaarders sprak ik vandaag het nieuwe voice response systeem in van de deurwaarders.

5

01/04/14 – Voice-over Aperol Spritz

Ik was vanochtend bij Lukkien voor het inspreken van 8 billboards voor Aperol Spritz, de billboards zullen binnenkort te zien zijn voor en na diverse programma’s op de RTL zenders.

Lukkien-logoAperol Spritz

31/03/14 – Voice over radio commercial

In opdracht van Prima Reclame sprak ik een lokale radiocommercial in voor Subway.

logo2kopielogo

27/03/14 – Creatieve Koppen

Vandaag was ik weer aan de slag voor Creatieve Koppen van Steven Kop, ditmaal om een voice-response-systeem in te spreken.

logocolor

26/03/14 – Voice response systeem Kilroy

In opdracht van Kilroy Netherlands sprak ik vandaag het voice-response-systeem in van Kilroy.

kilroy-logo-explore-life-yellow-payoff-white-border-large

22/03/14 – Voice-over webvideo’s

In opdracht van Elan Sprak ik 3 webvideo’s in voor Mattel.

shield

pxy_47192235_4367265918/03/14 – Voice-over TVC Quaker

Vandaag was ik bij Lukkien in Ede voor het inspreken van een nationale televisie commercial voor Quaker.

Binnenkort zenderbreed op RTL en SBS te zien!

Lukkien logo112007-QuakerLockup

17/03/14 – Drukke dag!

Vandaag sprak ik 3 webvideo’s in en een nationale televisie commercial.

01 t/m 16 maart 2014- Vakantie en Special op TV

Ik was twee weken op vakantie in deze periode, dus even geen voice-overs en wel heerlijk uitgerust.

Wel was er een uitzending over mijn vader te zien, waar mijn broers en ik ook aan het woord waren, die hier terug te zien is:

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1400969

25/02/14 – Stemacteur; Hotel 13

Ik was bij Wim Pel Productions vandaag voor het inspreken van een bij-rol in Hotel 13; Piraat Simon.

images

21/02/14 – Webvideo voiceover

In opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag een webvideo in.

Voicebooking.com logo

18/02/14 – Voice-over webvideo Youbrand

Vandaag sprak ik een webvideo in voor Youbrand

YouBrand_Logo copy17/02/14 – Station Voice Telekids 

Ik was vandaag weer in Hilversum bij RTL Nederland voor het inspreken van alle promo’s, chromo’s en programma aankondigingen als mannelijke station-voice van Telekids

RTL_Telekids_Logo

14/02/14 – Voice-over webvideo 

Vandaag sprak ik een web-video in voor Pink Producties

logo

11/02/14 – Voice-over nationale televisie reclame Farmcamps

In opdracht van RTL Telekids sprak ik vandaag een TVC nationaal in voor Farmcamps, snel te zien op TV!

farmcampsRTL_Telekids_Logo

07/02/14 – Voiceover commercial Telekids Discoshow

Voor de Telekids Discoshow sprak ik vandaag een nationale televisie reclame in, binnenkort op RTL 4, 5, 7 & 8 te zien!

TELEKIDS_discoshow_wit_

06/02/14 – Voice over webvideo via Uitleg Animatie

Vandaag sprak ik in opdracht van Uitleg Animatie.nl een webvideo in .

logo

04/02/14 – Voice-over voor 3 webvideo’s

In opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag 3 webvideo’s in, voor *Bliep en de gemeente Oldambt.

Provider-Teegraaf-bliep-NieuweMediaBlogVoicebooking.com logo

31/01/14 – Voiceover webvideo

In opdracht van Heuvel Media sprak ik vandaag een webvideo in.

bedrijfsvideoclip

30/01/14 – Voice-over webvideo’s Noordhoff en NS

Ik was vandaag bij Paul Cupido’s C72 studio in Hilversum, voor het inspreken van de voice-over voor 2 web-video’s voor Noordhoff in opdracht van Sue Amsterdam en 1 webvideo voor de NS.

logo_noordhoffNS Logo1Sue Amsterdam

29/01/14 – Voice-over webvideo Ecostyle

In opdracht van Youbrand sprak ik vandaag een webvideo in voor Ecostyle.

Unknown

28/01/14 – Hotel 13 sessie 2

Ik was weer bij Wim Pel Productions vandaag voor het inspreken van een vaste bij-rol in Hotel 13.

23/01/14 – Stemacteur; vaste rol in Hotel 13

Ik was bij Wim Pel Productions vandaag voor het inspreken van een vaste bij-rol in Hotel 13, binnenkort meer hierover!

images

22/01/14 – Stemacteur; vaste rol in Ever After High

Vandaag was ik bij SDI Media in Bussum om mijn vaste bij- rol in te spreken; Dexter Charming in Ever After High!

Dexter Charming

20/01/14 – Station voice, format en webvideo

Ik was vandaag weer in Hilversum bij RTL Nederland voor het inspreken van alle promo’s, chromo’s en programma aankondigingen als mannelijke station-voice van Telekids.

Daarna sprak ik een format in voor Endemol in opdracht van Voicebooking

 En als laatste sprak ik voor Studio Tween een webvideo in vanuit mijn professionele home-studio.
RTL_Telekids_Logo
endemol1
Afbeeldingen1

17/01/14 – Voice over webvideo 

In opdracht van Jewelbox sprak ik vandaag een webvideo in vanuit mijn professionele home-studio.

image001

14/01/14 – Voice over lokale radio commercial en webvideo

In opdracht van Prima Reclame sprak ik een lokale radiospot in voor Subway en voor Voicebooking een webvideo van MKN Advies.

logo2kopie

logo

Voicebooking.com logo13/01/14 – Voice over webvideo Twente

In opdracht van Voicebooking sprak ik een webvideo in voor de “Twapp” een app van Twente.com

10/01/14 – Voice-over 2 webvideo’s

In opdracht van Eva Tijsma sprak ik een webvideo in en voor Voicebooking ook één .

logo2Voicebooking.com logo

07/01/14 – Voice-over 2 radiocommercials en 1 webvideo

In opdracht van Sonic Picnic sprak ik vanochtend in Utrecht 2 radiocommercials in voor Luchtverkeersleiding Nederland.

Daarna in opdracht van Sue Amsterdam een webvideo voor Noordhoff bij C72 in Hilversum.

luchtverkeersleiding_nederlandlogositeNoordhoff UitgeversSue Amsterdam

06/01/14 – Station Voice, Billboard en 5 webvideo’s

Vandaag begon de dag met het inspreken van 4 webvideo’s voor Eco Style in opdracht voor Mark Nicolai

Daarna door naar Hilversum om de station voice van RTL Telekids in te spreken en een billboard voor Farm Camps.

Toen snel weer de homestudio in opdracht van Voicebooking voor MotionXperience.

Al met al een vrij drukke dag dus!

Unknown
farmcampsRTL_Telekids_Logo

30/12/13 – Voice-over webvideo

In opdracht van Pink Producties sprak ik een webvideo in voor Lead Today

logo

logo-125/12/13 – Merry Xmas!Happy Christmas and a merry new year!

23/12/13 – Laatste sessie van dit jaar; Sation Voice Telekids!

Vandaag had ik de laatste sessie van dit jaar als Station Voice voor Telekids bij RTL Nederland in Hilversum, de eerstvolgende sessie staat alweer gepland op 6 januari!

We gaan er een mooi 2014 van maken!

RTL_Telekids_Logo

17/12/13 – Vier webvideo’s voor Amstelworks en TVC Zorgkiezer via De Franse Kamer

Voor Amstelworks sprak ik 4 webvideo’s in,  en in opdracht van De Franse Kamer een TVC nationaal en Tag-on voor Zorgkiezer.nl

zorgkiezer_nl4474140_300Amstelworks3

16/12/13 – Voice-over 3 webvideo’s

Voor Voicebooking sprak ik 2 webvideo’s in; Checklist Wetenschap en LotteryNet ook sprak ik aanpassingen in voor de K3 Unisoft video van Twelve O’Clock

logo_twelve7Voicebooking.com logo

14/12/13 – Coaching dag Talent Kitchen

Vandaag had ik een presentatie coaching dag van Talent Kitchen bij Endemol.

Unknownendemol1

11/12/13 – Voice-over Webvideo 

In opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag een webvideo in voor de Dopingwaaier.

Voicebooking.com logo

10/12/13 -Voice-over TVC en tag-on Quaker

Vandaag sprak ik in opdracht van Lukkien een nationale televisie commercial in plus tag-on voor Quaker.

Binnenkort op alle zenders!

Lukkien-logo112007-QuakerLockup

09/12/13 – Opname pre-roll voor VvAA bij Stemmenbank

Ik was in Nijmegen vandaag bij de Stemmenbank voor de opname van een pre-roll voor op RTLXL van VvAA verzekeringen.

Altijd gezellig bij Marco Nillesen!

logovvaa-logo

06/12/13 – Voice over filmpjes Piek en klus Voicebooking

Vandaag heb ik weer voor Piek Seebregts  een lesmethode ingesproken.

En een interne video voor de Postcodeloterij via Voicebooking

piek_logo_small_2b

Voicebooking.com logo

02/12/13 – Voice 0ver webvideo K3

In opdracht van Twelve O’Clock sprak ik vandaag een webvideo in voor K3 Unisoft vanuit de homestudio.

logo_k3_unisoftlogo_twelve7

28/11/13- Voice over Joulz webvideo nummer 3

Voor Joulz sprak ik de derde webvideo in vanuit de homestudio in opdracht van Voicebooking

Unknown

Voicebooking.com logo

25/11/13- Station Voice RTL Telekids

Ik was vandaag weer in Hilversum bij RTL Nederland voor het inspreken van alle promo’s, chromo’s en programma aankondigingen als mannelijke station-voice van Telekids!

RTL_Telekids_Logo

21/11/13 – Voice-over lesmethode

Vandaag heb ik weer voor  Piek Seebregts  een lesmethode ingesproken.

Meer daarover binnenkort!

piek_logo_small_2b

19/11/13 – Voice-over Lekker Friz!

In opdracht van Ruud Guijen / Frame Fabriek sprak ik vandaag een web-commercial in voor de alcohol en rook preventie campagne:

LEKKER FRIZ!

Logo.spetters.gif

18/11/13 – Voice-over Voicebooking

In opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag een video in voor het Twents onderwijs model.

Voicebooking.com logo

14/11/13 – Een hele drukke dag …

Vandaag was ik om te beginnen bij Paul Cupido’s C72 studio in Hilversum, voor het inspreken van de voice-over voor 3 web-video’s voor de NS.

Daarna gelijk door naar Bussum om bij SDI media een rol in een serie in te spreken als stemacteur.

Om uiteindelijk in de homestudio in Amsterdam: een webvideo voor Amstelworks, een voice-guide voor Skoda in opdracht van B-Wave en een webvideo voor CWS in opdracht van Bedrijfsbeelden in  te spreken!

NS Logo1Unknown-1Unknown638528_300SDI media logo

12/11/13 – Voice-over webvideo

In opdracht van Baretta Media sprak ik vandaag een aanpassing in voor een eerdere webvideo van Slagerspassie.

logo

08/11/13 – Voice over web video 

Vandaag een webvideo ingesproken voor Joulz in opdracht van Voicebooking

Unknown

Voicebooking.com logo

07/11/13 – Voice-over voor 2 mood boards

In opdracht van Voicebooking sprak ik 2 moodboards in voor WE.

logo_We2-460x240

Voicebooking.com logo

06/11/13 – Stemacteur voor Live action film bij Hoek en Sonépouse

Onder regie van Beatrijs Sluijter heb ik vandaag bij Hoek en Sonépouse enkele kleine rollen in een Live Action film nagesynchroniseerd.

Welke? Dat kan ik binnenkort pas melden!

Hoek&Sonepouse

31/10/13 – Voice-over 3 Sony Playstation Vita TV commercials

Vandaag sprak ik in opdracht van stemmencasting/van kruijssen casting drie nationale televisie commercials in voor Sony’s Playstation Vita bij de Wave studio.

PS-Vita-logoSTEMMENCASTING PAG WELCOME

30/10/13 – Voice-over instructie video Hivos

Voor Hivos sprak ik vandaag een instructie video in.

Hivos_logo

29/10/13 – Voice-over webvideo Vrijdag Online

In opdracht van Voicebooking sprak ik een webvideo in voor Vrijdag Online.

Voicebooking.com logo

28/10/13- Station Voice RTL Telekids

Ik was vandaag weer in Hilversum bij RTL Nederland voor het inspreken van alle promo’s, chromo’s en programma aankondigingen als mannelijke station-voice van Telekids!

RTL_Telekids_Logo

24/10/13 – Voiceover webvideo en instructievideo

Vandaag een webvideo ingesproken voor Joulz in opdracht van Voicebooking  en een instructievideo voor Piek Seebregts .

Unknown

Voicebooking.com logo

22/10/13 – Voice-over Piek Seebregts

Vandaag ben ik weer een project begonnen met Piek Seebregts ; meer daarover binnenkort!

piek_logo_small_2b

20/10/13 – Voice-over webvideo Hivos

In opdracht van Hivos sprak ik vandaag een opdracht in voor de campagne; Stop kinderarbeid!

Hivos_logo

18/10/13 – Voice-over voor Creatieve Koppen

Creatieve Koppen vroeg mij vandaag om 5 webvideo’s en een voice-response-systeem in te spreken!

Erg leuke klus!

logocolor

17/10/13 – Voice-over Nationale Coachbank

In opdracht van Qlickdotcom sprak ik vandaag een webvideo in voor de Nationale Coachbank.

zoekmachine-marketingUnknown

16/10/13 – Voice-over voor Beeld en Geluid

Vandaag sprak ik in opdracht van Bleck Media, twee webvideo’s in voor Beeld en Geluid!

Beeld_Geluid R RGBbleck_logo1

15/10/13 – Extra opname voor Quaker!

In opdracht van Lukkien sprak ik vandaag 17 extra billboards in voor Quaker!

112007-QuakerLockup

Lukkien-logo

10/10/13 – Voice-over web-video Achmea

In opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag een web-video in voor de VNG / vrijwilligersverzekering van Centraal Beheer Achmea.

Voicebooking.com logoLogo VNG-CBA

09/10/13 – Voice-over billboards  en TVC Quaker

In opdracht van Lukkien sprak ik vandaag  een televisie commercial en 3 billboards in voor Quaker.

112007-QuakerLockup

Lukkien-logo

08/10/13 – Voice-over Interne video ING

Vandaag was ik in Nederhorst den Berg bij de prachtige studio van Michel Mulders om een interne video in te spreken voor ING.

logo_ing1StudioMichelMulders-150px

04/10/13 – Voice-over Spotify & Saxion

In opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag een spot in voor Saxion op Spotify.

SaxionVoicebooking.com logospotify

02/10/13 – Première Turbo

Vandaag gaat de film Turbo in première waar ik de rol van “Slipspoor” voor heb ingesproken!

Soon in a theatre near you!

Slipspoor turbo3

01/10/13 – Stemacteur in Disney Infinity game Commercials

Vandaag sprak ik in opdracht van Moses als stemacteur 3 commercials in voor de Disney Infinity game!

Binnenkort op TV!

DisneyInfinityLarge

30/09/13- Drukke dag als nieuwe Station Voice voor Telekids!

Vandaag echt van alle markten thuis; inspreken Station Voice Telekids, TV-programma Asielug, TV-commercial Hooi Hooi, Radio-commercial Het Mysterie van, TV-Promo’s, Webvideo en Billboards…!

RTL_Telekids_Logo

27/09/13 – Voice-over televisie commercial en billboards Oreo

In opdracht van Frank Fuhler bij Lukkien, sprak ik vandaag een Oreo commercial en meerdere billboards in.

Ook is er een “speciale” commercial opgenomen van Oreo in samenwerking met thema kanaal 24Kitchen.

Vanaf oktober 2013 zijn de billboards op alle zenders te zien en horen en de commercial op 24Kitchen!

oreo-photoLukkien-logo60a4964c-ea56-49e8-a096-654c50c69f0e

25/09/13 – Voice-over Active Working Challenge

In opdracht van Springlab en het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen sprak ik vandaag een wevideo in voor de “Active Working Challenge”

logo_website1logo

24/09/13 – Voice over web video 3SixtyFive

Vandaag sprak ik in opdracht van Voicebooking een webvideo in voor 3SixtyFive vanuit de homestudio.

Voicebooking.com logo

307396_427792383967766_794139880_n

23/09/13 – Voices

Vanaf vandaag ben ik ook te vinden via Voices.com

voices-logo-retina

11/09/13 – Voice-over 3 Noordhoff Webvideo’s bij C72

In opdracht van Sue Amsterdam heb ik vandaag bij Paul Cupido’s C72 studio in Hilversum, 3 webvideo’s ingesproken voor Noordhoff Uitgevers.

Binnenkort online!

Noordhoff UitgeversSue Amsterdam

10/09/13 – Intervoiceover

Binnenkort sta ik ook op de site van Inter-voice-over!

-0-200-200-b-full_logo

10/09/13 – Voice-over Suikerstichting

Vandaag sprak ik in opdracht van Voicebooking een informatieve webvideo in voor de Suikerstichting.

suikerstichtingVoicebooking.com logo

03/09/13 – Voice-over lokale radiocommercial

In opdracht van 3hoekmedia sprak ik vandaag een lokale radiospot in voor Balls & Brains op Hoi FM in het Nijverdal.

B&B logo

02/09/13 – Station Voice RTL TELEKIDS

Vandaag had ik de tweede inspreek-sessie als station voice voor RTL TELEKIDS en TELEKIDS 24/7!

RTL_Telekids_Logo

29/08/13 – Voice-over webvideo Centraal Beheer Achmea

In opdracht van Greenberry sprak ik vandaag weer een webvideo in voor Centraal Beheer Achmea.

logoCBA

21/08/13 – Voice-over webvideo Rabobank fusie

In opdracht van de Frame Fabriek sprak ik een webvideo in over de fusie van twee Rabobanken in de regio midden Limburg.

rabobank-logo-print

16/08/13 – Voice-over web video ParkFlyRent

Voor ParkFlyRent sprak ik vandaag een webvideo in vanuit de homestudio.

websitelogo-parkflyrent1

06/08/13 – Voice-over web-video Sonax

In opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag een webvideo in voor Sonax vanuit de homestudio.

Voicebooking.com logoATTAK_Sonax_logo

05/08/13 – Station Voice Telekids!

Vanaf vandaag ben ik de nieuwe Station Voice van RTL TELEKIDS bij RTL 8! Ook van TELEKIDS 24/7 bij UPC kanaal 502 en Ziggo kanaal 312!

RTL_Telekids_Logo

24/07/13 – Voice-over TV commercial Aperol Spritz verlengd!

De tv commercial die ik insprak bij Lukkien voor Aperol Spritz is weer met een jaar verlengd!

Aperol SpritzLukkien-logo

19/07/13 – Voice-over TV spot Monopoly Party verlengd

Vandaag is de tv commercial van Monopoly Party die ik insprak voor Lemmen Productions,  weer met een jaar verlengd!

C4351CC45056900B102B4EACF7C25B03Lemmen Productions logo

17/07/13 – Voice-over Vakcollege webvideo

Voor Timmerman Media sprak ik vandaag een webvideo in voor het vakcollege.

243

11/07/13 – Voice-over webvideo Philips

In opdracht van I Love Work sprak ik vandaag een webvideo in voor Philips.

logo-1

mainlogo

04/07/13- Voice-over webvideo Userbility Explainer

In opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag een webvideo in voor de Userbility Explainer.

Voicebooking.com logo

03/07/13- Voice-over webvideo Centraal Beheer Achmea

In opdracht van Greenberry sprak ik vandaag een webvideo in voor Centraal Beheer Achmea.

logo
CBA

29/06/13 tot 29/07/13 – Vakantie!

Ik ben op vakantie maar wel bereikbaar voor eventuele klussen via het contact formulier! Kan alleen wel zo zijn dat het een dag duurt voordat ik reageer…!

Bedankt voor het begrip!

21/06/13 – Voice-over TVC Pringles

Bij Earforce sprak ik vandaag een nationale televisie commercial in voor Pringles.

logo EarforcePringles

20/06/13 – Voice-over webvideo Ministerie van Onderwijs

In opdracht van Voicebooking sprak ik vandaag een webvideo in voor het Ministerie van Onderwijs.

Voicebooking.com logoLogo-Ministerie-OCW-groot19/06/13- Stemacteur voor game, serie en 2 trailers en voice-over webvideo!

Vanochtend was ik bij de IAM studio’s  in Leiden voor het inspreken van een game, daarna in de middag bij SDI media in Bussum, waar ik een serie en 2 trailers heb ingesproken en vervolgens sprak ik thuis in opdracht van Voicebooking een webvideo in voor U&dW .

Voicebooking.com logoSDI media logoIAM Studio's logo

17/06/13 – Voice-over Sony Playstation Vita TV commercial

Vandaag sprak ik in opdracht van stemmencasting/van kruijssen casting een nationale televisie commercial in voor Sony’s Playstation Vita bij de Wave studio.
Binnenkort op TV!

STEMMENCASTING PAG WELCOME

PS-Vita-logo

15252-206-250

15/06/13 -Voice-over 7 instructievideo’s RFEM

In opdracht van Emiel Peltenburg sprak ik vanuit de homestudio gedurende deze week; 7 instructie video’s in voor zijn bedrijf RFEM.
In de video’s leg ik uit hoe deze software werkt en wat je ermee kunt doen.

RFEM logo

12/06/13- Voice-over Het Nieuwe Rijden radiocommercials

In opdracht van Bengel Media sprak ik vandaag een regionale radiocommercial in met 5 tag-ons voor Het Nieuwe Rijden in de Oorbit studio.
Binnenkort te horen op de regionale zenders!

logo_bengelmedia

logo

oorbit9448

11/06/13 – Voice-over App; Wie is Wie?

Vandaag sprak in in opdracht van Nijhof Visuals een voice-over in voor de Wie is Wie? App, binnenkort meer hierover!

Wie is Wie?

07/06/13 – Voice-over commercials Fanta

Vandaag sprak ik in opdracht van Jente Kater’s Voicebooking, vijf commercials in voor Fanta, de reclames zullen binnenkort gaan draaien op Spotify!

fanta-fruit-slam-app-iconVoicebooking.com logo

05/06/13 – Stemacteur in animatie serie en voice-over tv commercial

Ik was eerst vanochtend in Bussum voor het inspreken van één van de hoofdrollen in een animatie serie bij SDI Media, daarna sprak ik vanuit mijn eigen spreekcel een lokale televisie commercial in voor omroep Venlo in opdracht van Pim Crins.

SDI media logoOmroep Venlo

28/05/13 – Voice-over les-methode in opdracht van Piek Seebregts

Vandaag de laatste aanpassingen opgenomen voor het lesmethode project wat ik voor Piek Seebregts ingesproken heb de  afgelopen weken vanuit mijn thuisstudio; zie eerdere nieuwsberichten!

piek_logo_small_2b

27/05/13- Voice-over Crowd Building web video

Ik sprak een web-video in voor Crowd-building vanuit mijn home-studio spreek-cel. In opdracht van Voicebooking!

Voicebooking.com logo

21/05/13 – Voice-over in reclame op Spotify

Voor de vierde keer alweer sprak ik de Saxion reclame in die op Spotify te horen is. Deze klus was in opdracht van Jente Kater’s Voicebooking en is ingesproken vanuit mijn eigen spreekcel. Binnenkort te horen!

Voicebooking.com logospotifySaxion

14/05/13 – Voice-over demo’s Belcompany

In opdracht van Jef Richaerts/ Tone Of Voice sprak ik vandaag bij Post Office, drie demo’s  in voor Belcompany.

BelCompany-logoTone Of Voice logo

13/05/13- Voice-over laatste les Piek

Vanochtend sprak ik in opdracht van Piek Seebregts, les 9 in voor de les-methode van een grote uitgeverij, welke uitgeverij dat is kan ik binnenkort pas melden. Wel kan ik alvast zeggen dat ik in totaal 12 lessen van 3 minuten ga inspreken en dat deze les-methode bedoeld is om kinderen te leren lezen op het digiboard. Een erg leuk project dus! Dit was de laatste les van de 12 en dat betekent dat het project nu is afgerond!

piek_logo_small_2b

03/05/13 – Stemacteur in bioscoop trailer en voice-over lesmethode

Vanochtend sprak ik in opdracht van Piek Seebregts, les 10 in voor de les-methode van een grote uitgeverij, welke uitgeverij dat is kan ik binnenkort pas melden. Wel kan ik alvast zeggen dat ik in totaal 12 lessen van 3 minuten ga inspreken en dat deze les-methode bedoeld is om kinderen te leren lezen op het digiboard. Een erg leuk project dus!

Ook was bij SDI media / Sun Studio in Bussum vanmiddag voor het inspreken van een bioscoop trailer, hierover binnenkort ook meer!

piek_logo_small_2b

SDI media logo

25/04/13 – Stemacteur voor hoofdrol animatie-serie en voice-over voor Bloemenbureau Holland

Ik was eerst s’ochtends bij Cinemeta voor het inspreken van één van de hoofdrollen in een nieuwe animatie-serie waarvan ik pas in september mag vertellen welke en daarna heb ik vanuit de homestudio voor mooiwatbloemendoen.nl een webvideo ingesproken in opdracht van Voicebooking.

Bloemen Bureau Holland logoVoicebooking.com logo

19/04/13 – Voice-over Quaker billboards

Voor Quaker sprak ik vandaag 40 billboards in voor op RTL, SBS, FOX en DISCOVERY CHANNEL, bij Lukkien in Ede. Volgende week op zender!

25_studentenhaver-3dLukkien-logo

18/07/13- Voice-over voor Piek Seebregts: les 11

Vandaag sprak ik in opdracht van Piek Seebregts, Les 11 in voor de les-methode van een grote uitgeverij, welke uitgeverij dat is kan ik binnenkort pas melden. Wel kan ik alvast zeggen dat ik in totaal 12 lessen van 3 minuten ga inspreken en dat deze les-methode bedoeld is om kinderen te leren lezen op het digiboard. Een erg leuk project dus!

piek_logo_small_2b

17/04/13- Voice-over Bovag webvideo en Audio Cult

Ik was s’ochtends bij Voicebooking voor het inspreken van een webvideo voor de Bovag en daarna s’middags voor een erg leuk project bij Audio Cult, meer hierover binnenkort!

Audio Cult

Bovag logoVoicebooking.com logo

16/04/13-Voice-over Inenuitlenen webvideo

In mijn eigen studio heb ik vandaag een internet filmpje ingesproken voor Inenuitlenen.nl

12/04/13 – Stemacteur: Grote rol in video game ingesproken

Ik was bij Barnier Geerling in de IAM studio’s vandaag in Leiden voor het inspreken van een grote en meerdere kleine rollen in een game voor de Xbox.

Welke dat is kan ik te zijner tijd melden!

IAM Studio's logo

08/04/13 – Voice-over lesmethode digiboard; les 5, 6 & 7 opgenomen in homestudio

Vandaag sprak ik in opdracht van Piek Seebregts, Les 5, 6 & 7 in voor de les-methode van een grote uitgeverij, welke uitgeverij dat is kan ik binnenkort pas melden. Wel kan ik alvast zeggen dat ik in totaal 12 lessen van 3 minuten ga inspreken en dat deze les-methode bedoeld is om kinderen te leren lezen op het digiboard. Een erg leuk project dus!

piek_logo_small_2b

05/04/13 – Voice-over Alares webvideo

Voor Voicebooking sprak ik vandaag een webvideo in voor Alares vanuit mijn eigen studio!

Voicebooking.com logoalares-logo3

03/04/13- Voice-over webvideo Pitchr voor voicebooking

Voor Voicebooking sprak ik vandaag een webvideo in voor Pitchr vanuit mijn eigen studio!

Pitchr logoVoicebooking.com logo

 01/04/13 – Voice-over lesmethode digiboard; les 3 en 4 opgenomen in homestudio

Vandaag sprak ik in opdracht van Piek Seebregts, Les 3 en 4 in voor de les-methode van een grote uitgeverij, welke uitgeverij dat is kan ik binnenkort pas melden. Wel kan ik alvast zeggen dat ik in totaal 12 lessen van 3 minuten ga inspreken en dat deze les-methode bedoeld is om kinderen te leren lezen op het digiboard. Een erg leuk project dus!

piek_logo_small_2b

30/03/13- Voice-over webvideo Jobtippers voor voicebooking

Er wordt zelfs op zaterdag gewerkt voor Voicebooking , dit keer heb ik een webvideo voor Jobtippers ingesproken vanuit mijn eigen studio!

Voicebooking.com logo

29/03/13 – Voice-over lesmethode digiboard; les 2 opgenomen in homestudio

Vandaag sprak ik in opdracht van Piek Seebregts, Les 2 in voor de les-methode van een grote uitgeverij, welke uitgeverij dat is kan ik binnenkort pas melden. Wel kan ik alvast zeggen dat ik in totaal 12 lessen ga inspreken en dat deze les-methode bedoeld is om kinderen te leren lezen op het digiboard. Een erg leuk project dus!

piek_logo_small_2b

25/03/13- Voice-over Lu en Pringles nu op nationale TV

De Pringles commercial die ik insprak bij Earforce is nu te zien op SBS6, NET5 en VERONICA en de Lu Time Out commercial die ik ik insprak bij Lukkien is nu te zien op RTL4, 5 en 7!

LU Time Out LogoPringles

19/03/13 – Voice-over lesmethode, les 1 opgenomen in homestudio

Vandaag sprak ik in opdracht van Piek Seebregts, Les 1 in voor de leer-methode van een grote uitgeverij, welke dat is kan ik binnenkort pas melden. Wel kan ik zeggen dat ik in totaal 12 lessen ga inspreken en dat het bedoeld is om kinderen te leren lezen op het digiboard.

piek_logo_small_2b

15/03/13 – Voice-over TVC en tag-on voor Pringles: bij Earforce

Ik was bij Earforce vandaag voor het inspreken van de Pringles reclame en een tag-on voor Pringles Xtra.

Binnenkort te zien op de Nederlandse televisie en op mijn website.

logo EarforcePringles

14/03/13 – Voice-over Nespresso reclame op Spotify

Vandaag sprak ik vanuit de home studio in opdracht van Voicebooking een Nespresso commercial in, binnenkort te horen op Spotify.

Voicebooking.com logospotifyNespresso_logo

13/03/13 – Voice-over LU TIME OUT TVC, RTL4 ident en HBO billboard

Voor Lu Time-Out sprak ik vandaag een nationale televisie commercial in en een LU Time Out RTL4 ident, ook deed ik een billboard voor HBO, bij Lukkien in Ede.

gtin7622210051950_2d1 (200x200_JPG)193fbfb7Lukkien-logo

HBO logo

08/03/13 – Stemacteur Pokémon en voice-over billboards HBO

Vanochtend was ik bij bij SDI media / Sun Studio in Bussum voor het inspreken van Pokémon serie 16 en daarna in Ede Bij Lukkien voor het inspreken van 4 billboards voor HBO, binnenkort beide te zien op de Nederlandse televisie!

Lukkien-logo

HBO logo

SDI media logo

Pokémon

06/03/13 – Stemacteur voor hoofdrol animatie-serie en voor bioscoop trailer van animatie-film

Ik was eerst s’ochtends bij Cinemeta voor het inspreken van één van de hoofdrollen in een nieuwe animatie-serie waarvan ik pas in september mag vertellen welke en daarna bij SDI media / Sun Studio in Bussum voor het inspreken van een trailer voor Turbo, nu te zien/horen in de bioscoop!

TurboMovie1

05/03/13 – Voiceover van wederom twee webvideo’s

In opdracht van Café Noir sprak ik vandaag een webvideo in voor de Stededriehoek en voor National Instruments een Fontys filmpje.
Café Noir logoStedendriehoek

NI.com logofontys_logo

04/03/13 – Voiceover 2 internet video’s uit de homestudio

Vandaag sprak ik vanuit de homestudio 2 webvideo’s 1, de ene was in opdracht van Voicebooking voor YSE en de andere in opdracht van Audiologo voor Fontys.

YSE
Voicebooking.com logo

fontys_logo

26/02/13 – Stemacteur voor bioscoop trailer animatiefilm

Ik was bij SDI media / Sun Studio in Bussum vanochtend voor het inspreken van een trailer voor Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, nu te zien/horen in de bisocoop!

CLDY2-T

21/02/13 – Les-methode en webvideo uit homestudio

Vandaag sprak ik in opdracht van Piek Seebregts een introductievideo in voor een leer-methode van een grote uitgeverij, welke dat is kan ik binnenkort pas melden, wel kan ik zeggen dat ik in totaal 12 lessen ga inspreken en dat het bedoeld is om kinderen te leren lezen. Ook sprak in in opdracht van Mark Nicolai een web-video in voor IkBenCommercieel.

Ikbencommercieel

18/02/13 – Homestudio: Voice-over webvideo Rabobank

Via Voicebooking sprak ik vandaag ook een webvideo in voor de Rabobank vanuit de homestudio, binnenkort online!

rabobank-logo-print

Voicebooking.com logo

18/02/13 -Voice-over interne AV productie Lezen en Schrijven uit homestudio

Vandaag sprak ik in opdracht van Starsound Productions  een interne video in voor Stichting Lezen en Schrijven vanuit de homestudio.

Stichting Lezen en Schrijven logo
Starsound Productions Logo

07/02/13- Introducing some friends: Studio EAH! by Eva Anna Hekking

Eva Anna Hekking graduated in 2004 at the Design Academy in Eindhoven. During study the first bag collection was launched at several international exhibitions. After getting her cum laude Bachelor degree Eva followed a design masters in Munchen and Shanghai.In the past she worked for several international fashion brands as creative righthand to creative directors and as concept designer for visual merchandising and press events. Followed up by a fashion masters courses at fashion institute Artez.

Currently she is the owner of Studio EAH! A design agency that provides creative services for the Fashion-, Product-, Trend- Interiors- and Graphical design industries founded in 2007. Eva is inspired by the daily life, people, photography, nature, music and art. In 2008 she launched her fashion label during the Amsterdam Fashion Week and also took part with several presentations in the downtown program with her own EAH! Pop Up Shops in the centre of Amsterdam. Her fashion label excists mainly out of accessories and jewelry sold throughout Europe.

image

05/02/13 – Hoofdrol animatieserie

Vandaag heb ik één van de hoofdrollen en meerdere bijrollen in een animatie serie ingesproken, welke? Dat kan ik binnenkort pas melden!

04/02/13- Introducing some friends: Acting Beauty

Acting Beauty, het bureau voor creatief onderlegde modellen

Acting Beauty logo

04/02/13- Introducing some friends: Turnyourhead360

Turnyourhead360 is de web boutique van Edgar Leijs. Samen met ervaren en gecertificeerde ontwikkelaars maakt hij vriendelijke websites, webwinkels en apllicaties.
turnyourhead360-we-love-design

22/01/13- Drie webvideo’s vanuit de homestudio

Vandaag sprak ik vanuit de homestudio 2 webvideo’s in. De opdrachten kwamen van Eclipse AV  .

Ook sprak ik een webvideo in voor hoeveelkrijgjij.nl via Voicebooking en deed ik aanpassingen in een lopend project.

Voicebooking.com logohoeveelkrijgjij_nl

21/01/13 – Voice-booking en home studio job: voice-over voor Dolfijn FM radio-commercials

Vandaag sprak ik vanuit de home-studio twee radio-commercials in voor Prins Car Rental op Dolfijn FM  in Curaçao.

Ook was ik wederom bij Voicebooking voor het inspreken van aanpassingen in de web-video voor Schoolphotoshop.com

Binnenkort op de site!

Prins Car Rental logodolfijn-fm-radio-curacao

17/01/13 – Voice-over web-video bij Voicebooking

Vandaag was ik bij Voicebooking voor het inspreken van een web-video voor Schoolphotoshop.com

Binnenkort online.

Voicebooking.com logo

15/01/13 – Voice-over van Nintendo Wi U webvideo’s en TV commercial nu online!

De 2 webvideo’s en de TV commercial die ik insprak bij Lukkien voor Nintendo Wi U staan nu online! Klik hier om ze te bekijken!

20100304205546_emu_mario_nintendoWiiU1Lukkien logo

02/01/13 – Voice-over bedrijfsfilm voor Rijkswaterstaat

De eerste klus van 2013 is een feit!

Vandaag was ik bij Starsound Productions in Den Haag voor het inspreken van een bedrijfsfilm voor Rijkswaterstaat.

Binnenkort online!

Rijkswaterstaat Logo

Starsound Productions Logo19/12/12- Voice-over webvideo Hospitaal Broeders

Ik was vandaag bij Paul Cupido’s C72 studio in Hilversum, waar ik in opdracht van Holland Centraal een webvideo insprak voor ontwikkelingshulp organisatie: De Hospitaal Broeders. Binnenkort te zien op de website!

Hospitaal-Broeders-logo

17/12/12 – Feestdagen- spot nu op TV: “Merry Pringles!”

De televisie commercial die ik insprak voor Pringles bij Earforce is nu te zien op nationale televisie! “Merry Pringles!”

Pringles

12/12/12 -Demo Cutjongens

Vandaag heb ik vanuit de home-studio een demo opgenomen voor de Cutjongens in Eindhoven!

Cutjongens

05/12/12 – Update Stemmenweb

Mijn profiel op de website Stemmenweb is ge-update: er staat een nieuwe demo op en de tekst is aangepast.

stemmenweb.nl26/11/12 – Home studio update: “new and improved sound!”

De home-studio is opnieuw volledig geïsoleerd met designer akoestisch schuim, mijn Protools software is ge-update en ik heb een nieuwe voice-over microfoon aangeschaft: de Sennheiser MKH 416-P48-U3!

Vanaf nu dus nog betere en hoogwaardige audio aangeleverd vanuit mijn home-studio!

21/11/12 – Home studio klus: voice-over voor Dolfijn FM commercial

Vandaag sprak ik vanuit de home-studio een klus in voor Dolfijn FM op Curaçao.

Een radio commercial voor Furniture Palace Curaçao.

Binnenkort op de site!

20/11/12 – Voice-over web-video “Eerst De Klas”

In opdracht van Foolproof Video Service heb ik vandaag een web-video ingesproken voor ” Eerst De Klas”

12/11/12 – Persoonlijk nieuws – Geboorte van mijn eerste kind!

Vandaag op 12-11-12 is mijn eerste kind geboren om 12:25. Een zoon!  Joep Klaas Krabbé ! Hij weegt 3880 gram.

Moeder, vader en kind maken het goed!

10/11/12 – Voice-over video OBC Bemmel

In opdracht van Filmdok / Seesaw producties sprak ik vandaag een video in voor OBC Bemmel.

07/11/12 – Voice-over web-video voor 100 jaar Luchtmacht: bij Earforce

Ik was wederom bij Earforce vandaag, ditmaal voor het inspreken een web-video over: 100 jaar de Luchtmacht.

Binnenkort te zien op het wereldwijde web!

06/11/12 – Webvideo voor Océ bij Sonic Picnic

Vandaag was ik bij Sonic Picnic voor het inspreken van een webvideo voor Océ.

Binnenkort online!

01/11/12 – Voice-over TV commercial en 2 webvideo’s voor Nintendo Wii U

Ik was bij Lukkien vandaag voor het inspreken van een televisie reclame en 2 webvideo’s voor Nintendo Wii U.

Binnenkort op TV en op de site!


30/10/12 – TV commercial voor op MTV

Vandaag was ik bij Voicebooking voor het inspreken van een landelijke televisie commercial voor de stad Enschede.

Binnenkort te zien op MTV!

24/10/12 – Voice-over televisiecommercial voor Pringles: bij Earforce

Ik was weer bij Earforce vandaag voor een vervolg op de Pringles reclame.

Binnenkort te zien op de Nederlandse televisie en op mijn website.

22/10/12 – Voice-over web-video voor lifesciences

Vandaag was ik bij Voicebooking voor het inspreken van een web-video voor jedenktlifescienes.nl

Binnenkort online.

19/10/12 – Voice-over landelijke TV-commercial Chuggington

In opdracht van Lemmen Productions heb ik vandaag bij de Gooi en Vecht Studio een reclame-spot voor de Chugginton treinen set van Tomy ingesproken.

13/10/12 – Voice-over web-video

Vandaag heb ik voor Zwaan Producties een web-video ingesproken over vertrouwens-personen in de jeugdzorg.

10/10/12 – Voice-over web-video voor KPN

Vandaag was ik bij voicebooking voor het inspreken van een web-video voor KPN.

Binnenkort online.

08/10/12 – Stemacteur voor Pokemon serie 15 op Disney XD

De door mij ingesproken rol: de machtige Accelwachter in Pokemon is te zien op zaterdag aanstaande 13 oktober 2012 om 7:55 uur op Disney XD Aflevering 9: De Machtige Accelwachter schiet te hulp!

Overdag: Charles, en als er onraad is: Accelwachter!

Charles en Accelwachter:

26/09/12 – Voice-over televisie-commercial voor Flex Multimedia Service

Vandaag was ik bij Voicebooking voor het inspreken van een regionale televisie-spot voor Flex Multimedia Service.

Binnenkort op TV!

20/09/12 – Voice-response-systeem voor Jepma

Vandaag heb ik het voice-response-systeem van Jepma Almere Gerechtsdeurwaarders ingesproken.

Vanaf morgen te horen als je de telefoon-centrale belt.


19/09/12 – Voice-over aanpassing

Vandaag een aanpassing in de webvideo voor Hi opgenomen.

17/09/12 – Voice-over webvideo voor HI

In opdracht van HPM videoproductie heb ik een webvideo ingesproken voor HI.

Binnenkort online.

13/09/12 – Voice-over webvideo’s Noordhoff

In opdracht van Sue Amsterdam heb ik vandaag bij Paul Cupido’s C72 studio in Hilversum, 6 webvideo’s ingesproken voor Noordhoff Uitgevers.

Binnenkort online!

12/09/12 – Aanpassing in webvideo Mr.Adwin

Vandaag een kleine aanpassing in de tekst opgenomen voor Idreams.

06/09/12 – Voice-over webvideo voor Mr. Adwin in opdracht van Idreams

In opdracht van Idreams heb ik vandaag een webvideo ingesproken voor Mr. Adwin; binnenkort online!

03/09/12 – Voice-over voor Dolfijn FM spotje vanuit de home-studio!

Voor een medische beurs op Curacao heb ik een spotje ingesproken die zal draaien op Dolfijn FM de komende weken.

Ook sprak ik vandaag een demo in voor een web-video.

24/08/12   t/m  03/09/12 – Vakantie!

Tijdens mijn vakantie heb ik toch nog wel een lokaaltje voor de radio ingesproken vanuit mijn portable-studio!

23/08/12 – Voice-over voor Subway op Spotify en een web-video voor Houthoff Buruma

Bij Voicebooking  heb ik vandaag een commercial voor Subway op Spotify ingesproken en een web-video voor Houthoff Buruma.

Binnenkort op de site!

22/08/12 – Voorlezer bij Luisterboeken.nl

Ik ben opgenomen in het stemmenbestand van luisterboeken.nl

Heel veel zin om te gaan voorlezen voor ze!

21/08/12 – Voice-over Spotify & Saxion reclame

Vandaag was ik bij Voicebooking  om nieuwe reclame-spotjes in te spreken van Saxion voor op Spotify.

Binnenkort te beluisteren op Spotify en op mijn site onder het kopje Voice-over

17/08/12 – Opel & The New Motion webvideo online!

De webvideo die ik onlangs heb ingesproken bij Paul Cupido’s C72 studio voor het nieuwe auto-oplaad systeem: The New Motion, in combinatie met Opel staat nu online!

Bekijk de webvideo hier!

16/08/12 – Stemacteur voor Live action film bij Hoek en Sonépouse

Onder regie van Beatrijs Sluijter heb ik vandaag bij Hoek en Sonépouse enkele kleine rollen in een Live Action film nagesynchroniseerd.

Welke? Dat kan ik binnenkort pas melden!

11/08/12 – Voice-over commercial Living Expo Curaçao op Dolfijn FM

Vandaag heb ik vanuit mijn home-studio een voice-over ingesproken voor een commercial op Dolfijn FM van de Living Expo op Curaçao.

Binnenkort te beluisteren op Dolfijn FM en natuurlijk op mijn site!

07/08/12 – Voice-over van Plus Wonen webvideo nu online!

De webvideo voor Plus Wonen die ik bij  Paul Cupido’s C72 studio in Hilversum heb ingesproken is vanaf nu te zien op mijn site.

Je kan hem bekijken op de voice-over pagina!

31/07/12 – Stemacteur bij Helsinki in Antwerpen

In opdracht van Eurovoice heb ik vandaag wederom een aantal commercial-demo’s ingesproken bij Studio Helsinki in Antwerpen.

23/07/12 – Stemacteur: Inspreek-sessie voor game bij IAM studios

Vandaag heb ik een game ingesproken bij IAM studio’s onder regie van Barnier Geerling. Welke game? Dat hoor je binnenkort!

11/07/12 – Voice-over Aperol Spritz commercial op TV!

De nieuwe Aperol Spritz commercial waar ik de voice-over van heb ingesproken bij Lukkien is nu op de Nederlandse televisie te zien!

Aperol Spritz is het nieuwe zomer drankje van 2012 voor Nederland en afkomstig uit Italië waar het de nummer 1 positie heeft in alcoholische versnaperingen!

Je kunt hem uiteraard ook hier bekijken!

05/07/12 – De nieuwe Pringles Speaker commercial voice-over!

Vanaf nu kan je op de Nederlandse Televisie de nieuwe Pringles speaker commercial zien die ik heb ingesproken! Ook staat hij onder het kopje voice-over

22/06/12 – Voice-over ingesproken vanuit de home-studio voor ocean club Saint Tropez op Curaçao !

Voor Saint Tropez ocean club op Curacao heb ik vandaag een reclame-spot ingesproken vanuit mijn home-studio. De commercial zal te horen zijn op Dolfijn FM op Curaçao! En binnenkort ook op de website onder het kopje voice-over.

16/06/12 – Leuk nieuwsbericht op de site van C72!

http://www.c72.nl/blog/t/audiopost

14/06/12 – Aanpassingen in de web-video van gisteren

Ik was weer bij voicebooking voor een paar kleine aanpassingen in de web-video voor het Catharina ziekenhuis van gisteren.

13/06/12 – Voice-over van web-video voor het Catharina ziekenhuis

Ik was bij voicebooking voor het inspreken van een web-video voor het Catharina ziekenhuis vandaag.

12/06/12 – Voice-over televisie commercial en tag-on voor Aperol Spritz bij Lukkien!

Voor het inspreken van een televisie commercial en een tag-on voor Aperol Spritz was ik vandaag bij Lukkien in Ede.

Aperol Spritz is het nieuwe zomer drankje van 2012 voor Nederland en afkomstig uit Italië waar het de nummer 1 positie heeft in alcoholische versnaperingen!

De commercial is binnenkort op de Nederlandse televisie te zien en natuurlijk ook op mijn website!

08/06/12 –  Voice-over van Landstede ROC webvideo bij voicebooking

Vandaag was ik  bij voicebooking voor het inspreken van een voice-over voor Landstede ROC.

31/05/12 – Opname voice-over van speaker tag-on voor Pringles: bij Earforce!

Ik was bij Earforce vandaag voor een tag-on van de Pringles reclame, over een gratis speaker bij drie bussen Pringles. Binnenkort te zien op de Nederlandse televisie en op mijn website!

25/05/12 – Stemacteur: kleine rol in Ice Age 4: Continental Drift

Voor Ice Age 4 heb ik vandaag een kleine rol ingesproken bij SDI media/Sun Studio. Namelijk de rol van Ethan’s friend: een jeugdige mammoet. Ook heb ik nog een aantal andere kleine bijrolletjes ingesproken. Binnenkort in de bioscoop!

24/05/12 – Voor VolkerWessels/ NiaNesto een webvideo voice-over ingesproken bij C72 

Bij Paul Cupido’s C72 studio in Hilversum heb ik vandaag een webvideo ingesproken voor VolkerWessels/ NiaNestoDe webvideo zal binnenkort te zien zijn op mijn site! Ook was ik weer bij voicebooking vandaag voor aanpassingen in het voice-response systeem van gisteren.

23/05/12 – Voice-response systeem ingesproken voor *Bliep

Ik was wederom bij Jente Kater’s Voicebooking  ! Ditmaal voor het inspreken van een voice-response systeem voor *Bliep.

22/05/12 – Voice-over van web-video voor mobile provider: *Bliep!

Ik was vandaag bij Jente Kater’s Voicebooking voor het inspreken van een webvideo voor mobiele provider *Bliep!; binnenkort het resultaat online!

22/05/12 – Producer en voice-over van Superwijzer filmpje!

Vanaf vandaag is het filmpje te bekijken wat ik voor Stichting Varkens in Nood en Superwijzer heb  gemaakt .

Hij staat onder het kopje “producer” op de site en op de home page van Superwijzer.

21/05/12 – Les stem-acteren bij IAM studio

Vandaag was ik bij IAM studio’s voor een privé les stem-acteren van Barnier Geerling: erg leuk en leerzaam!

17/05/12 – E-learning voice-over project ingesproken voor KPN bij Thingks

Voor intern gebruik bij KPN, in opdracht van Thingks, heb ik vandaag een E-learning project ingesproken.

16/05/12 – The new Motion & Opel webvideo voice-over ingesproken bij C72 van Paul Cupido

Ik was vandaag in Hilversum bij Paul Cupido’s C72 studio voor het inspreken van een webvideo van het nieuwe auto-oplaad systeem: The New Motion, in combinatie met Opel. Bekijk de webvideo hier: http://www.sinds1416.nl/

10/05/12 – Pringles Fan Can Commercial te bekijken op de site!

Vanaf nu te bekijken onder het kopje Televisie-Commercials op de voiceover pagina: De Nieuwe Pringles Fan Can commercial!

09/05/12 – De Fanta Chase voice-over op Spotify nu online!

Vanaf nu te beluisteren onder het kopje Radio-Commercials op de voiceover pagina: de Fanta Chase commercial op Spotify!

27/04/12 – Voice-over voor Spotify en Fanta, Moving Storyboard voor Danio en een regionale spot

Veel nieuws! Gisteren heb ik vanuit mijn home-studio een regionale spot gedaan.Vanochtend was ik bij voicebooking voor het inspreken van een Fanta commercial op Spotify en vanmiddag bij Tone Of Voice voor alweer de derde opname van een moving storyboard voor Danio, intern gebruik. Kortom een drukke voiceover dag. Daarnaast ben ik nog steeds bezig met de productie van een internet video die binnenkort te bewonderen zal zijn op het internet. Voor nu wens ik iedereen een mooi koninginnedag weekend toe en daarna tot snel weer ziens in de studio! Grtz! Jakob

25/04/12 – Soundcloud is tijdelijk offline: demo beluisteren kan via youtube link in het menu aan de linkerkant!

De site Soundcloud, waar ik al mijn geluidsfragmenten op heb staan , is tijdelijk niet bereikbaar. Wil je toch mijn demo beluisteren? Dat kan! Klik het youtube filmpje links in het menu en je kunt hem als nog beluisteren. Ook kun je natuurlijk altijd even contact opnemen en mij vragen je een demo toe te sturen. Sorry voor het ongemak, Soundcloud doet er alles aan om dit snel te fixen…

18/04/12 – Voice-over van Pringles Tag-on

Vandaag was ik in de prachtige studio van Earforce voor het inspreken van een tag-on voor De Nieuwe Pringles Fan Can commercial.. Binnenkort te zien op TV!

17/04/12 – Productieklus begonnen

Ik ben sinds vorige week begonnen met een leuke productieklus; filmen, monteren en voice-over van een promo filmpje, binnenkort meer nieuws over waarvoor het is en dan zal het filmpje ook te zien zien onder het kopje producer.

11/04/12 – Stemacteur voor Pokemon serie 15

Naast een “missing line” voor de rol van Charles, heb ik vandaag meerdere bij-rollen ingesproken voor Pokemon serie 15, binnenkort te zien op Disney XD!

10/04/12 – Stemacteurs.nl !

Vanaf vandaag ben ik als voice-over ook te vinden via de site: www.stemacteurs.nl

02/04/12 – Voice-over Subway voor Spotify commercial online!

Vanaf nu kan je de Subway commercial die ik voor Spotify heb ingesproken beluisteren op de voice over pagina

30/03/12 – Voice-Over van Blurb Your Mind Breaker en GTST actie op RTL XL

Vanmiddag was ik bij Lukkien waar ik een commercial voor RTL XL heb ingesproken: de Breaker “Blurb Your Mind” actie waarin je een rol in Goede Tijden Slechte Tijden kan winnen, binnenkort te zien op RTL XL

26/03/12 – Voice-Over Update Danio Storyboard bij Tone Of Voice

Ik was vandaag bij Tone Of Voice voor een update van het moving storyboard wat ik laatst voor Danio had ingesproken.

22/03/12 – Stemacteur: Rol van Charles in Pokemon serie 15 !

Bij SDI media / Sun Studio in Bussum heb ik vandaag een grote rol ingesproken voor Pokemon serie 15, namelijk die van Charles, zie foto:


19/03/12 – Update Droombaan filmpje

Ik was weer even bij Klaas Film vandaag iin Hilversum om een update in te spreken voor het R.O.C. filmpje van laatst.

09/03/12 – Voice-Over voor een storyboard van Danio

Bij Tone Of Voice heb ik vandaag een voice over gedaan voor een storyboard van een Danio commercial voor intern gebruik: een pitch voor een mogelijke commercial.

08/03/12 – Voice-Over voor Subway op Spotify en voor Club Saint Tropez op Curacao!

Vanuit mijn homestudio heb ik vandaag een spot voor club Saint Tropez ingesproken op Dolfijn FM Curacao en ik was bij Jente Katers Voicebooking om een commercial in te spreken voor Subway op Spotify, binnenkort online te beluisteren!

06/03/12 – Voice-Over voor webvideo: vind jouw droombaan

In Hilversum heb ik vandaag bij Klaas Films een voice over ingesproken voor een webvideo om scholieren te helpen met hun studiekeuze. De video zal binnenkort te zien zijn op mijn site.

05/03/12 – Rap voor het goede doel!

Voor stichting “De Culturele Droomwevers” heb ik vandaag een kinder-rap ingezongen die op de CD zal komen te staan. Deze CD is bedoeld om kinderen kennis te laten maken met de kunsten. Binnenkort te horen op de site van de Droomwevers.

28/02/12 – Stemacteur: Grote rol ingesproken in Pokemon serie 15!

Bij SDI Media heb ik vandaag een grote rol ingesproken voor Pokemon seizoen 15. Het gaat om Pokemon fotograaf Robert in serie 15: binnenkort te zien op Disney XD! Ziehier een plaatje van Robert met de bruine krullen in een Japanse krant:

24/02/12- Voice-Over voor Decathlon; radio commercial ingesproken

Ik was vandaag in Brussel om daar een nationale radiocommercial in te spreken voor Decathlon Nederland.

20/02/12 – Voice-Over Update Spotify en Saxion spotje

Vandaag bij voicebooking van Jente Kater updates ingesproken voor de commercials op Spotify van Saxion.

15/02/12 – Voice-Over ingesproken landelijke televisie commercial Monopoly Party Spel van Hasbro

Inmiddels alweer de vierde commercial voor Hasbro ingesproken vandaag, dit keer voor het Monopoly Party spel! Binnenkort op televisie en daarna op de site!

10/02/12 – Grote landelijke radio commercial ingesproken als stemacteur

Ik heb vandaag meerdere grote landelijke radiocommercials ingesproken: voor welk merk? Dat kan ik binnenkort pas officieel melden!

30/01/12 – Voice-Over van: “Nissan/Dolfijn FM Curaçao” radio spot : The Voice Over goes international!

Vanuit mijn home studio heb ik vandaag een radio spot ingesproken voor Nissan Curaçao, het spotje zal landelijk te horen zijn via Dolfijn FM op Curaçao .

Beluister hem hier!

27/01/12- Door mij ingesproken commercial als Stemacteur voor: “Spotify & Blackberry”

Vandaag weer een spotje ingesproken voor Spotify & Blackberry bij Jente Kater’s Voicebooking, binnenkort te horen op Spotify.

17/01/12 – Links naar mijn website: www.jakobkrabbe.nl/voice-over

Voice-over vind-nu.nl

voice over

15/01/12 – Nieuwe Voice-Over Demo Jakob Krabbé 2012 online!

Mijn nieuwe demo staat online !

25/12/11  t/m 15/01/12 – Vakantie!

Ik ben 20 dagen met vakantie, emails worden gewoon beantwoord, ik ben weer beschikbaar voor voice overs vanaf 16/01/2012.

Happy new year everybody!

19/12/11 – Voice-Over van: ” Saxion & Spotify” nu online

De spot die ik heb ingesproken voor Spotify & Saxion staat nu online op mijn site bij voice over onder het kopje radio commercials.

16/12/11 – Drie “Spotify” Voice-Over tag ons erbij

Vanwege het succes van de eerste Spotify spot werd ik vandaag gevraagd om nog 3 tag -ons in te spreken bij Jente Katers Voicebooking, vanaf maandag te horen op Spotify.

12/12/11 – Verschillende kleine rolletjes als Stemacteur in televisie serie “Supah Ninjas”

Diverse rolletjes ingesproken voor tv serie Supah Ninjas.

08/12/11 – Stemacteur: Grote rol in de Rush Game van XBOX Kinect, Rol: ” Linguini uit Rataouile”

Vandaag heb ik voor de XboX met Kinect, de Rush Game ingesproken: Rol van Linguini uit Ratatouile.

05/12/11 – Feestdagen met speciale Voice-Over tarieven!

Het is weer de mooiste tijd van het jaar en daar horen ook cadeautjes bij! Vraag nu een offerte aan en profiteer tijdelijk van mooie december tarieven op voice overs !! Geldig tot 31 december 2011.Vul dit formulier in als je wilt weten hoe hoog jouw korting is!

03/12/11 -Voice-Over: “De nieuwe Pringles” commercial op televisie

De nieuwe Pringles commercial die ik heb ingesproken krijgt al veel AIR time, gisteren werd hij tijdens ieder reclame blok van The Voice Of Holland gedraaid #leuk!! ” De nieuwe Pringles zitten barstensvol met nog meer smaak, De nieuwe Pringles, Barstensvol; met nog meer smaak!”

02/12/11 – Stemacteur: Rol van surfer in “Barbie in a Mermaid Tale 2”

Vandaag was het weer dolle pret in de Sun/SDI studio want er lagen weer een paar rollen voor me in het verschiet, ditmaal was ik Surfer A, Man 1, Ober en publiek in de nieuwe Barbie film. Binnenkort te zien/horen op DVD!

28/11/11 – Terug van vakantie!

Ik ben weer terug en kan weer de studio in om voice-overs op te nemen!

19 t/m 27/11/11 – Vakantie!

Ik ben een weekje op surf trip in Marokko! Emails worden gewoon beantwoord en klussen kunnen weer in de week van 28/11/11 gedaan worden.

18/11/11 – Voice-Over “Fontys” filmpjes follow up

Wederom een filmpje voor Fontys ingesproken, binnenkort online.

07/11/11 – Presentatie item voor “Amsterdam Film Week”

Ik was gisteren als reporter bij de Amsterdam Film Week, voor een item over de uitreiking van de ADAM award.

01/11/11 – Stemacteur; Kleine rollen in de bioscoopfilms: “Happy Feet 2 and Alvin and the Chipmunks: chipwrecked”

Heb vandaag een walla sessie gedaan voor Happy Feet 2 and Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked.
In Happy Feet had ik ook nog 1 minirol: namelijk die van Kril 4 (een garnaal, haha!) en in Chipwrecked: een minirol als casino medewerker.
Dit smaakt naar meer jongens ! Sowieso ben ik ook met wat grotere rollen deze kerst te horen in Arthur Christmas en Barbie!

28/10/11 – Voice-Over en Presentator Profiel toegevoegd aan “Totaal Talent”

Vanaf vandaag staan mijn voice over en presentator profiel online op Totaal Talent.

18/10/11 – Stemacteur: Verschillende rollen in bioscoopfilm: “Arthur Christmas” ingesproken

Deze kerst in de bioscoop: Arthur Christmas !  In de Nederlandse versie heb ik een aantal rolletjes ingesproken: een paar elfen, een fransman, een belg, luchtverkeersleider en een militair. (goed luisteren!  😉

17/10/11 – Voice-Over: Commercial voor: “Pringles” ingesproken bij Earforce & Husk spotjes online op de website

Ik heb vandaag een landelijke televisie commercial ingesproken voor Pringles bij Earforce: Binnenkort te zien op TV!
Ook zijn vanaf nu de Husk spotjes voor SLAM!FM te beluisteren op de voice-over pagina onder het kopje radiocommercials.

15/10/11 – Producer van televisie Billboard voor: “Mitshubishi”

Vandaag was ik producer van een billboard voor Mitshubishi in samenwerking met SBS productions, regisseur Bas van Teylingen.(zie video)

13/10/11 – Voice-Over ingesproken voor: “Saxion en Spotify”

Vandaag heb ik bij Voicebooking een spotje ingesproken voor Saxion en Spotify met Jente Kater.

10/10/11  – Mijn foto en Biografie staan vanaf vandaag online op de site van: “Talent Kitchen”

Vanaf vandaag ben ik als officieel als presentator te boeken bij Talent Kitchen : http://www.talentkitchen.nl/jakob-krabbe

05/10/11 – Voice-Over van: “Husk” spotjes ingesproken voor: “SLAM!FM”

Ik heb vandaag 2 Husk spotjes en 1 tag on ingesproken voor op het radiostation SLAM!FM , binnenkort landelijk te horen en te beluisteren op mijn site.Regie was in handen van Jeremy Luton.

25/09/11 – Linkje erbij van mijn website

http://www.rubrieken.com/voice-over/

19/09/11 – Fotoshoot bij William Rutten voor Talent Kitchen biografie als presentator

Mijn eerste foto shoot voor Talent Kitchen bij William Rutten, foto’s binnenkort online.

16/09/11 – Voice-Over van Nieuwe: “Hasbro” commercial ingesproken: “Vier Op Een Rij”

Ik heb vandaag weer een commercial voor Hasbro ingesproken. Dit maal voor het Vier Op Een Rij Schieters spel: binnenkort op TV en online op mijn site en die van Hasbro !

01/08/11 – Voice-Over: ” Cars 2 Monopoly en Cars 2 Dokter Bibber” televisie commercials online 

De televisie commercials van de Cars 2 spellen die ik voor Hasbro heb ingesproken staan online op de Voice Over pagina. (Ze staan onderaan de pagina bij VIDEO’S.)

19/07/11 – Aangenomen voor presentatoren opleiding: “Talent Kitchen” van Jeroen Pauw!

Na een hele lange voorselectie van auditie rondes met honderden kandidaten… ben ik toegelaten tot de presentatoren opleiding /management van Jeroen Pauw en Endemol genaamd : Talent Kitchen!!! www.talentkitchen.nl
De bedoeling is dat zij mij gaan coachen en begeleiden om een hele goede presentator te worden, ook zullen ze vanaf nu mijn management overnemen.
Er breekt dus een spannende tijd aan!
Wordt vervolgd …

18/07/11 – Stemacteur in feature film: ” Barbie, A Perfect Christmas”

Ik heb vandaag een rol in de feature film van Barbie ingesproken!
In Barbie, A Perfect Christmas speel ik een klein rolletje , namelijk die van Cole de hondentrainer.
Vanaf kerst op dvd verkrijgbaar.

05/07/11 – Grappig stukje in het Parool  met foto ( van 29 juni)

05/07/11 – Nieuwe filmpjes online van Fontys Hogescholen met mij als Voice-Over

De door mij ingesproken filmpjes van Fontys Hogescholen staan vanaf nu op de Voice-Over pagina !

28/06/11 – Twee links erbij voor mijn Voice-Over Pagina

Mijn site is toegevoegd aan : http://voice-over.uwpagina.nl/

18/06/11 – Ik ben als presentator toegevoegd aan de “Presentator startpagina”

Mijn site is toegevoegd aan de website : http://presentator.startpagina.nl/

14/06/11 – Nieuw filmpje online van Husk met mij als Voice-Over

De door mij ingesproken dvd van Husk studenten reizen voor in de bus naar de wintersportbestemming staat vanaf nu op de voice-over pagina.

10/06/11 – Fragment online LIVE uitzending TRAFFIC RADIO 2011 waarin ik als Sidekick en Reporter te horen ben!

Beluister het fragment op mijn Reporter Pagina 

16/05/11 – Mijn website is toegevoegd aan “Voice-Over Startpagina “

Er is een linkje naar mijn site geplaatst op http://voice-over.startpagina.nl/

10/05/11 – Vanaf vandaag is mijn stem demo als Voice-Over te horen op “Stemzoeker”

Mijn demo staat nu ook op de website Stemzoeker !   http://www.stemzoeker.nl/

20/04/11 – Luister donderdag en vrijdag Traffic Radio met mij als Reporter en Sidekick!! 

Ik was gisteravond sidekick/reporter voor Traffic Radio vanaf de Auto Rai. Ook donderdag en vrijdag aanstaande van 1900 t/m 2200 kan je me beluisteren op Traffic Radio. Je kan de app downloaden voor iphone, via de site luisteren of op 105.6 FM. Dus ik zou zeggen zet hem op Traffic Radio!

http://www.trafficradio.nl/

19/04/11 – Pers bericht Traffic Radio : Reporter en Sidekick

Jakob Krabbé als razende Traffic Reporter

Let op, want hij kan zomaar onder een auto vandaan komen hier op de AutoRAI! Razende Traffic Reporter Jakob Krabbé loopt hier in het wild rond met een microfoon, dusss eehhhh….je bent gewaarschuwd!

http://www.trafficradio.nl/

18/04/11 – Reporter/sidekick op Traffic Radio voor de Auto Rai: 

Vanaf dinsdag 19/04/11 zal ik op de Auto Rai een aantal dagen verslag doen voor Traffic Radio.
Zowel als sidekick , maar ook in de vrije rol als reporter zal ik rondlopen over de Auto Rai en diverse stand- houders en bezoekers interviewen.

www.trafficradio.nl

05/04/11 – Foto shoot met Dennis van Doorn voor mijn website: www.jakobkrabbe.nl

Ik heb gisteren een foto shoot gedaan met Dennis van Doorn, buiten dat het erg gezellig was hebben we ook wat leuke plaatjes geschoten.Binnenkort staan ze online onder het kopje “foto’s”!Maar vandaag alvast even een voorproefje op de Home page.

http://www.dennisvandoorn.com

04/04/11 – Website staat vermeld op “Voice-over startkabel”

Ik ben opgenomen in de website “voice-over startkabel” !

http://voice-over.startkabel.nl/

Ook is er een linkje geplaatst op Stemmenweb naar mijn website:

http://www.stemmenweb.nl/website/index.php?pag=2&t=n&g=man#395

01/04/11 – Update Website www.jakobkrabbe.nl

Vandaag heb ik mijn zelf geproduceerde en gepresenteerde pilot uit 2010 op de site gezet onder het kopje “presentator”
Ook zijn er 3 filmpjes geplaatst die ik heb geproduceerd in 2008 voor LLINK op de pagina “producer“Binnenkort wordt er een nieuwe fotoshoot geplaatst in “foto’s”!

Check ook mijn Soundcloud, Vimeo en Youtube account!

Op zoek naar een voice-over? Klik dan hier!

Voor info en/of boekingen neem contact op.

© Jakob Krabbé 2011-2018

%d bloggers liken dit: