search instagram arrow-down

Presentator

Presentator

Ik was op 14/09/21 te horen als reporter voor de Dag van de Audio van Adformatie: luister het hier terug:

https://www.adformatie.nl/media/de-sound-van-michiel-borstlap-en-vanmoof

In 2003 ben ik begonnen met presenteren bij Glamourland en daarna heb ik o.a. voor DWDD, RTL, NLtracks, IDTV, SciFi channel en 13th street mogen presenteren. In 2010 heb ik een jaar lang in totaal 12 items voor NLtracks gedraaid en mijn zelfbedachte pilot “Eindelijk 18” geproduceerd en gepresenteerd die hieronder te bekijken is. In 2014 was er een special te zien van de AVRO over mijn vader, waarin ik en mijn broers ook aan het woord kwamen, kijk het hier terug!

Presentator bedrijfsfilm ROC Nijmegen 2015

Eindelijk 18 Pilot 2010

Showreel 2006 t/m 2010

 Presentatie boekingen of informatie?
Neem contact op!

Reporter & Verslaggever

 

Ik ben al 15 jaar werkzaam in de media en entertainment zowel voor als achter de schermen. Daarin heb ik veel verschillende functies gehad zoals: voice-over, producer, redacteur, stemacteur, verslaggever, item regisseur, opnameleider en presentator.

In 2010 ben ik werkzaam geweest bij NL Tracks als society reporter en deed ik verslag van diverse feesten en evenementen en interviewde daarvoor veel bekenden. (Ik ben begonnen als society reporter bij Gert-Jan Droge’s ” Glamourland”  aflevering “weetjewel 2003”)

Kijk onderaan deze pagina voor twee van mijn persoonlijke favoriete items die ik in 2010 heb geproduceerd, gemonteerd en verslaggegeven. Ik was bij: Opening De La Mar, 100% NL Strandfeest, Sensation, Curacao, Thuisvak Oranje, Sterren gala en vele anderen.Wil je ze allemaal bekijken klik dan hier 

Begin 2011 ben ik op de Autorai sidekick en reporter geweest voor Traffic Radio.Hieronder een klein stukje van de uitzending.

LIVE VANAF AUTORAI 2011

Interviews werden tijdens de AutoRai voor Traffic Radio gedaan met mijn Iphone en de headset fungeerde als microfoon en koptelefoon ..!Iedere keer als ik een “opdracht” kreeg van de DJ , ging ik op pad en werd dan opgebeld om vervolgens LIVE in de uitzending verslag te doen.

2010

Hier twee van mijn persoonlijke favoriete items als reporter voor NLtracks in 2010:

Strandfeest 100% NL

Opening De La Mar theater

Producer

Ik houd ervan om dingen te regelen die als onmogelijk gezien worden. Ik denk dan ook liever in oplossingen dan in problemen. Wil je weten wat ik als producer kan betekenen voor jouw productie? Bekijk dan onderstaande video’s.

Een voorbeeld van een klus die ik als producer heb gedaan waren de LLINK ledenwerfspots in 2008. (zie video onderaan deze pagina). Deze klus was in opdracht van Petra Joosten. Door onze actie waren er destijds in een periode van 3 maanden 50.000 nieuwe leden bijgekomen.

Ander voorbeeld: 2011 produceerde ik in samenwerking met Bas van Teylingen het Mitsubishi billboard wat je direct hieronder kan bekijken.

Mitshubishi Billboard 2011

LLINK Ledenwerfspots 2008

LLINK Quotes Kiloknallers uitzending 2008

LLINK ledenwerfspot Tygo 2008

Op zoek naar een voice-over? Klik dan hier!

Check ook mijn Soundcloud, Vimeo en Youtube account!

Overzicht van al mijn werk: zie CV

Voor info en/of boekingen neem contact op!

© Jakob Krabbé 2011-2020

%d bloggers liken dit: