search instagram arrow-down

Voice-Over

Voice-over demo 2017

Mij boeken als voice-over bij jouw televisie-/ radio-commercial, bedrijfsfilm of webvideo? Spoedklus?

Neem contact op!

Professionele voice-over/stemacteur gezocht?

Gevonden! Aangenaam, Ik ben Jakob Krabbé, een fulltime, allround, professionele voice-over-stem: en ik help je graag verder! Ik heb meer dan 8 jaar ervaring in de voice-over-business en spreek dagelijks met veel plezier diverse producties in vanuit mijn eigen studio in Amsterdam!

Regelmatig word ik gevraagd voor het inspreken van televisie programma’s, reclame-spots, tag-ons en billboards op de tv, de radio en het internet; (inter-) nationaal, regionaal en lokaal (Deze zijn dagelijks te horen) maar ook pre-rolls, games, instructie video’s, luisterboeken, bedrijfsfilms, e-learning, promo’s, jingle’s, corporate webvideo’s, commercials, instores, uitleganimaties, voice response systemen en vele andere audio/audiovisuele producties worden door mij ingesproken. Ook heb ik als stemacteur al verschillende tekenfilms, animatie series en bioscoopfilms nagesynchroniseerd. Mijn stem geluid wordt door anderen omschreven als: jong, fris, enthousiast, helder, hip, wervend, dynamisch, geloofwaardig, betrouwbaar en naturel. Ik spreek Algemeen Beschaafd Nederlands (ABN) en goed Amerikaans Engels en kan ook verschillende typetjes in beide talen. Tot slot: Ik vind het een feest om in de studio achter de microfoon te kruipen en zorg ervoor dat elke productie professioneel wordt afgeleverd. Het gebeurt bijna altijd sneller dan verwacht en daardoor wordt het dus ook een feestje voor de klant! Op locatie of in mijn professionele home-studio. Ook ben ik vrijwel dagelijks beschikbaar aangezien ik dit vak fulltime beoefen.


Demo’s

Hier kan je een overzicht vinden van de voice-over demo’s van de afgelopen jaren.

Voice-over-archief

Op deze pagina kun je een overzicht vinden van veel voice-over-werk: dus ben je op zoek naar een bepaalde tone-of-voice, dan zit hij hier zeker tussen!

Diensten

Een omschrijving van de verschillende diensten waar je mij voor kunt boeken.

Voice-over studio

In de voice-over-studio in Amsterdam worden dagelijks radio- en tv-commercials, webvideo’s, pre-rolls en voice-response-systemen opgenomen.

Voice-over reviews

Benieuwd wat anderen klanten zeggen over mijn voice-over-diensten?

Actuele voice-over informatie

In welke audio-visuele-producties kun je me zoal horen op radio, televisie en internet?

Jakob Krabbé

Voor info en/of boekingen neem contact op!

© Jakob Krabbé 2011-2017