search instagram arrow-down

Voice-Over

Beluister hier direct mijn voice-over stem demo radio- & televisie-commercials 2016-2017

Mijn stem boeken bij jouw televisie/ radio commercial, bedrijfsfilm of webvideo?

Neem contact op!


Demo voiceover reclames najaar 2015

Voice-overs demo spots voorjaar 2015

Beste voice over stemmen werk van 2014

Voice-reel stemacteur 2013

Wil je een overzicht van alle voiceovers?

Bekijk het voiceover archief!

Professionele voice-over/stemacteur gezocht? En bezig met stemmencasting?

Gevonden! Aangenaam, Ik ben Jakob Krabbé, een fulltime, allround, professionele voice-over-stem en ik help je graag verder! Dagelijks spreek ik met veel plezier diverse producties in vanuit mijn eigen studio!

Sinds 2011 ben ik de vaste stem van Pringles, in 2012 kwam Aperol Spritz daarbij, sinds 2013 ben ik de zenderstem van Telekids, Telekids Toys en Telekids 24/7, sinds 2014 de vaste stem van Cornetto en Instalcenter, in 2015 kwam Ikwilvanmijnautoaf, Coca-cola en Lotus Dinosaurus er bij. In 2016 mocht ik Nutella bijschrijven als vaste account!

Ook heb ik de afgelopen jaren als stemacteur en voice-over het genoegen gehad te mogen werken voor onder andere:
Coca-Cola, RTL, SpriteEndemolOreo, Sony Playstation VitaDisneyLU Time Out, HBO, Pringles, Centraal Beheer Achmea, Philips, Nespresso, Aperol Spritz, Nintendo, De Efteling, Tomy, De Rabobank, Pokemon, Ice Age 4, Turbo, Arthur Christmas, Cars 2, Noordhoff UitgeversDolfijn FM CuraçaoRijkswaterstaat, Cornetto, The Minions, Ever After High, Tesa, Telekids, Edukans, Lego, Algemeen Dagblad, NS, Aliander, Edukans, Duchenne Heroes, Spotify, Delta Lloyd, Nutella, Expedia, ABN-AMRO/Meespierson, Schouten en Nelissen, M&M’s,
Spa, 
KpnBreaker, Mini Babybel, HuskAxe, Mc Donalds, Stichting Lezen en Schrijven,Nissan, Bison, Sony,
Fontys
Hasbro, Malmberg, Joulz, Skoda, Philips, ING, Bovag, Chuggington, Saxion, 
 Blackberry, Hivos, Universiteit Utrecht, Rederij Doeksen, Subway, Microsoft,Opel, Unicef, Starbucks, Expedia, Bol, Jimdo
Quaker, Kilroy, 
Fanta, Oreo, Mattel, Hi, Limburgs Museum, Instalcenter, ikwilvanmijnautoaf, NS, Tropenmuseum, Huawei, Vodafone en Lego.

Regelmatig word ik gevraagd voor het inspreken van televisie programma’s, reclame-spots, tag-ons en billboards op de tv, de radio en het internet; (inter-) nationaal, regionaal en lokaal (Deze zijn dagelijks te horen) maar ook pre-rolls, games, instructie video’s, luisterboeken, bedrijfsfilms, e-learning, promo’s, jingle’s, corporate webvideo’s, commercials, instores, uitleganimaties, voice response systemen en vele andere audio/audiovisuele producties worden door mij ingesproken. Ook heb ik als stemacteur al verschillende tekenfilms, animatie series en bioscoopfilms nagesynchroniseerd. Mijn stem geluid wordt door anderen omschreven als: jong, fris, enthousiast, helder, hip, wervend, dynamisch, geloofwaardig, betrouwbaar en naturel. Ik spreek Algemeen Beschaafd Nederlands (ABN) en goed Amerikaans Engels en kan ook verschillende typetjes in beide talen. Tot slot: Ik vind het een feest om in de studio achter de microfoon te kruipen en zorg ervoor dat elke productie professioneel wordt afgeleverd. Het gebeurt bijna altijd sneller dan verwacht en daardoor wordt het dus ook een feestje voor de klant! Op locatie of in mijn professionele home-studio. Ook ben ik vrijwel dagelijks beschikbaar aangezien ik dit vak fulltime beoefen.

Waarom kiezen voor mijn stem en studio?

Snelle levering uit professionele thuisstudio

Spoed inspreek-klus? Ik lever altijd binnen 1 dag en meestal zelfs al binnen een paar uur voice-overs aan vanuit mijn professionele home-studio!

Pro studio equipment

De booth is volledig geïsoleerd met designer akoestisch schuim, heeft een macbook pro model 2014 met Pro Tools 11 software, een ipad mini 2 voor de tekst, een Sennheiser MKH 416-P48-U3 microfoon,  processor is de ISA 430 MkII van Focusrite, Mic-pre-amp is de Apollo Twin Duo, studio monitors zijn 2x KRK RP5 en headphones van Shure; SRH820: dus hoogwaardige en nationaal uitzend-bare audio is gegarandeerd. Uiteraard is inspreken op locatie of studio naar keuze ook geen enkel probleem!

image.phpMacBook_Pro_2014_New-300x2401600-MKH416_detail10181_1409839505_ipad-mini-retinaimages165220flamex_wave_wit_absorptiepaneelapollo_twin_beauty_sqISA-430-MkIIShure_SRH_840basstrap_1

Veel ervaring

Ik ben een fulltime, allround, jonge, frisse en enthousiaste Nederlandse mannenstem/ jongensstem met acht jaar lange professionele ervaring met het inspreken van alle bovengenoemde soorten producties.

Gratis Demo

Niet zeker of mijn stem bij jouw productie past? Er is altijd de mogelijkheid om een gratis test demo op te nemen van een paar zinnen bij wijze van proef. Vraag naar de mogelijkheden!

Diverse tone of voice opties

Andere tone-of-voice nodig? Geen probleem! Zakelijk, wervend, serieus, verleidelijk, stoer, fris, jong, sprankelend, magisch, volwassen, vertellend, gek, rustig, snel, typetjes, informatief, hard-, soft- of medium-sell: u vraagt, wij draaien!

Flexibel

De intonatie en/of tone-of-voice moeten toch anders? De eerste aanpassing is altijd gratis en dus inbegrepen in de offerte.

Vriendelijke voice over tarieven

Scherpe offerte altijd dezelfde dag nog binnen.

Passie

Indien gewenst denk ik graag mee, ga altijd voor het beste en meest “geloofwaardige” resultaat en heb enorm veel passie voor het vak!

Productie geheel uit handen geven? TVC, RC, commercial, bedrijfsfilm of webvideo produceren?

Als je de gehele productie van een TV en/of radiospot uit handen wilt geven, ben je bij mij ook aan het juiste adres. Met mijn 15 jaar lange ervaring als producer in de film en televisie wereld, heb ik een zeer breed netwerk van professionals opgebouwd waarmee ik nauw samenwerk en iedere productie daardoor van A tot Z tot een professioneel, functioneel en mooi eindresultaat kan brengen! Vraag naar de mogelijkheden!

Voice Over Reviews op Linkedin

michel.jpg

Michel Woutersen
Eigenaar Bedrijfsbeelden, Animatie en Bedrijfsvideo

“Het start natuurlijk met die heerlijke energieke stem van Jakob. Wanneer ik zijn stem op de radio, in een TVC of online ergens hoor, dan wil ik hebben waar hij het over heeft….hij enthousiasmeert.

De energie die in zijn stem zit, merk je ook terug in het contact met Jakob. Hij levert razendsnel, is altijd opgewekt en denkt pro-actief mee. Hij zet ook net dat extra stapje dat de productie nog beter maakt.

Een topsporter en een fijne vent!”

robin.jpg

Robin Schaefer 
Owner and founder at SonicPicnic

Jakob is een goede stemacteur met veel ervaring. Ik heb al vele producties zeer prettig met hem samen gewerkt. Hij heeft een prettig, jong en energiek stemgeluid.

frank.jpg
Frank Fuhler
Post Producer Supervisor at Lukkien

Met Jakob als voice-over heb je een echte professionele en enthousiaste, jonge, frisse stem in huis gehaald om je merk te vertegenwoordigen. Intussen heb ik meerdere projecten met hem mogen doen en ik kan niet anders zeggen dan dat hij altijd voor de volle 100% gaat. Kortom een echte aanrader om te boeken voor je tv, radio, internet of instore commercials.

paul.jpg

Paul Cupido
Sound Designer at C72

Jakob is a very skilled voice talent with an inspiring, contemporary sound. I love working with Jakob — not only because he’s always totally prepared for every session, but also because he’s such a pleasant, creative and open-minded guy. Jakob consistently delivers ‘portfolio-worthy’ results. Highly Recommended!

Jef Richaerts
Executive music and audio producer at Tone of Voice

Jakob is een erg prettig persoon om mee te werken. Hij professioneel, punctioneel en erg gedreven in zijn vak.

holanda.jpg
Holanda Lazic
Production Supervisor at Creative Sounds BV

Jakob is een professionele stemacteur. Zijn enthousiasme werkt zeer aanstekelijk en daarmee lukt ’t hem om menig rol/stem eigen te maken. Hij is jong, zeer leergierig en zit in een enorme leercurve en met het verkrijgen van steeds meer rollen in diverse TV series, is hij op weg een steeds meer allround stemacteur te worden!

egon.jpg

Egon Sybrandy
Station Manager at Dolfijn FM

Werken met Jakob als stemacteur is prettig omdat hij goed aanwijzigingen leest en toepast, hij een goed product aflevert en ook zijn snelheid van leveren is een pré. Jakob Krabbé is een professional die zijn werk serieus neemt en altijd kwaliteit levert.

esther.jpg

Esther Mol
Project Producer Brand Partnerships at BrandDeli

 Jakob is a very skilled and professional voice over. He is enthusiastic and easy to work with.

Actuele voiceover informatie – update: 08/02/2017

Op dit moment kun je me dagelijks horen op de Nederlandse televisie als vaste mannelijke Station Voice /zenderstem van Telekids bij RTL 8 en Telekids 24/7 bij Ziggo, in de promo’s, chromo’s, billboards en programma aankondigingen. Ook in veel landelijke televisie commercials kun je me vaak horen; zoals in de campagne van ikwilvanmijnautoaf, Jimdo, Nintendo, Duchenne Heroes, M&M’s, Telekids Toys, Instalcenter en Pringles. Op de regionale tv hoor je me in de reclame voor het Gemeente Amsterdam en op de lokale televisie in de commercial van Braat en Bonnefanten Kunstuitleen. Op de nationale radio kan je me ook horen in de radio commercials van Leaseplan, Makelaarsland, Handbal Tournament, Meatballs en Co, Expedia, ikwilvanmijnautoaf en in de spots van Postbus 51. Op de lokale radio in de Xolt, RTV Favoriet, Kliksafe, Jetts reclame, de Cyron spot, de Promissie reclame en de I Am Consultancy, Celery en Touracti spots op Dolfijn FM Curacao. Ook vertolk ik diverse rollen in de tv series, zoals: de vaste rol van Niksput in de Mixels, Pokemon 15 & 16 , in Hotel 13 en in de webserie Ever After High speel ik een vaste rol: Dexter Charming. Je kunt me ook beluisteren op dvd: in de film Turbo heb ik de rol van Slipspoor! Op het internet kan je mijn stem ook veel tegenkomen in verschillende instuctie-video’s, animaties, bedrijfsfilms, web-video’s, pre-rolls en commercials zoals onder andere die van:Tim Reist, Touracti, Ambiance, Maastricht Bereikbaar, Utrecht Bouwt aan een Gezonde Toekomst, Ruimte voor de Rivier, Zwolle, KPN, Startup Synergie, Anderzorg, Swapfiets, RIVM OGSM, verspillingsfabriek, Schouten en Nelissen, Schiphol Spot, HVA, Qook, Starbucks & Spotify, GRC, Architect Direct, IW, Pot verhuizingen, Clickers, Rabobank, Fysiomarketeers, Lean, Aysist, Smartdoc, Qompas, Autopilot, Koepelkerk, Sint Lucas Alumni,  Refurbished, Bol, Bitterballen truck van Rolf, Loket, Flora Holland, Hanze studenten, Wooncongres, O&P, NS, FOI, NPV, Aliander, Universiteit Maastricht, Gympie, Toecomst, Iprova, Microsoft Office 2016, HM college/ Spotify, Makeldirect, KNHS, Kasparov, Arboneel, ING, Informagency, Gemeente Lelystad, Algemeen Dagblad, Wij de Wijk, Infosuport, Doppershopper, Reanimatie video, Spotify en de Minions, Boxx, Universiteit Utrecht, Sentimo, Economisme, applicatie techniek van der Wal, AH Moestuintje, Seemycompany, The Minons op Spotify, Hillstar, Basic Fit, Edgie, Packaging Direct, Gem.Zoetermeer, Spotify, Tijd voor Actie, Gewoon over Geld, Gemeente Amsterdam, Dela, Noordhoff, Braat, Empatec, Scheidingsloket, Accenture, Spa, Izidone, True Lime, Easy Terra, Cloony, Almanapp, KPZ, DRG, ZGV, Startstuderen, De Lang, Datona, ZGV, Fanta, Stichting Lezen en Schrijven, Van Gansewinkel, Info Support, NPV, Volkswagen, Spotify, Gemeente Leeuwarden, Universiteit Utrecht, 24/7 Finance, Autoabonnement, Rederij Doeksen, Mattel, Blinker, Youbrand, Bliep, Eco Style, Checklist Wetenschap, AmstelWorks, K3 Unisoft, NS, Skoda, WE, Hivos, Vrijdag Online, Joulz, Crowdbuilding, U&DW, ING, Springlab, 3sixtiefive, Parkflyrent, Noordhoff Uitgevers, SuikerstichtingSonax, Centraal Beheer Achmea, Philips, Nationale Coachbank, Beeld & Geluid. Ook ben ik te horen in een bedrijfsfilm voor Lukkien, Mens Zeist en Philips Zoom. Tot slot nog op de voice-mail/ telefonie/ voice-response-systeem van Meza, Group Finance, Qlickonline, Snelstart, Kilroy, Beachmasters en Skistuds, Almere Gerechtsdeurwaarders en Doctors Inc.

Jakob Krabbé

 Check ook mijn SoundcloudVimeo en Youtube account!

Op zoek naar een stemacteur?Klik hier!

Overzicht van al mijn werk: zie CV

Voor info en/of boekingen neem contact op!

© Jakob Krabbé 2011-2017